150 г вершкового масла 150 г цукру 2 яйця 1 ст.л. коньяку 250 г борошна 0,5 ч.л. розпушувача дрібка солі 150 г родзинок 1. Родзинки обшпарити окропом, обсушити і змішати з невеликою кількістю борошна. 2. Масло збити з цукром до біла. Продовжуючи збивати, по одному вбити яйця. Додати коньяк, перемішати. 3. Борошно просіяти з сіллю і розпушувачем, ввести в масляно-яєчну суміш, добре перемішати. Додати родзинки і ще раз перемішати. 4. Викласти тісто в маленькі формочки. Випікати в попередньо нагрітій духовці при t 175-180 C 30 хв. джерело http://marinkara.livejournal.com/71827.html
Повідомлення відредагував gutka - 16 травня 2010 20:52
Всім привіт! У мене сьогодні страва зі шпинату. Рецепт написала одна із учасниць моєї кулінарної групи на однокласниках, Оля Дукас, цією стравою її пригощали у Вільнюсі, давно мала її зготувати, як на мене дуже смачно.
Млинці зі шпинатом
Спочатку потрібно приготувати млинці. мій рецепт 750 мл молока 250 мл води 5 яєць 2 скл.борошна 2 ст.л. олії 1 ст.л. цукру дрібка солі млинців виходить досить багато, тож ще приготую на десерт з ягодами
шпинат з моєї грядки
Начинка зі шпинату шпинат потрібно порізати та притушити на маслі з олією, додати смаженої цибулі, трішки сметани чи молока, сіль, перець, ще трішки протушити і прикінці додати тертого твердого сиру
подавати з сметаною та подрібненою зеленою цибулею
Повідомлення відредагував gutka - 5 травня 2012 23:44