я думала нікого не здивую, бо готую їх від того часу як вийшла заміж, ці млинці - улюблена страва мого сина, тож на це свято він їх замовив на десерт ...тож обов"язково спробуйте приготувати - такі млинці - смачнющий десерт а у мене сьогодні ще одна страва вихідного дня
Сирні пиріжки з яблуками
2 скл. борошна 1 ч. л. розпушувача 1 яйце 1 чашка (200мл) домашнього сиру ванільний цукор по 1/4 скл. цукру, молока, олії 1 ст.л. сметани 3-5 яблук лимонний сік
Повідомлення відредагував gutka - 30 січня 2011 13:18
яблука почистити, порізати, скропити лимонним соком, додати ванільний цукор і проварити, додати цукор за смаком сир розтерти з цукром, додати молоко, олію, сметану і борошно з розпушувачем - замісити тісто поділити тісто на 16 шматочків, з кожного сформувати за допомогою качалки прямокутник, одну половину надрізати на іншу викладати начинку з яблук, краї змазувати білком і з"єднувати зверху пиріжки змастити жовтком з ложечкою води пекти приблизно 15-20 хв при темп. 190-200 градусів
Катю! Пиріжки....-смакотаааа!Залиш мені ,будь-ласка,десь три штуки. .,не менше...Вони такі ніжні ,що ...тануть в роті,то одним не наїстися,тільки апетит розгуляється...!Збираюся і їду..Може до когось встигну сьогодні на вечерю,чи завтра на сніданок!!!! Дякую за прекрасні переписи і надзвичайно гарні фото!