тунець консервований (баночка 160 гр) 1 сира морква варене яйце (у мене перепелині) цибуля червона (у мене біла скроплена лимоном) майонез огірок свіжий(або помідор) батон чи хліб для тостів
Смачно і соковито!
Повідомлення відредагував gutka - 9 січня 2011 21:25
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
зазвичай роблю такий салат: в рівних пропорціях нарізаю великими кубиками твердий сир, крабові палочки і ананаси, перемішую з майонезом - дуже смачно
але цей варіант також вартий уваги, мені дуже смакує, готували на святковий стіл
крабові палочки варена картопля ананас майонез кріп продукти у рівних пропорціях порізати крупними кубиками перемішати з майонезом додати порізаний кріп, поставити на годинку до холодильника
Повідомлення відредагував gutka - 11 січня 2011 22:11
gutka, люблю коли мало інградієнтів і все більшим кубиком нарізано ,тоді смак краще і можна розпізнати,що на зуб потрапило
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
Катю! Як завжди всі Твої страви вишукані ,а фото-неперевершене! Салатик апетитний,соковитий,ніжний! Спробую теж,готується швидко! Дякую за гарний рецепт!