Катю, смачні фрикадельки, для моїх діток саме те, що вони люблять, забираю :))) Дякую! А ще не подякувала за печену скумбрію на овочевій подушці--смакота! доня мало не всю рибинку з'їла!
Повідомлення відредагував Славочка - 18 грудня 2010 15:43
зверніть увагу, хто переписував рецепт з рибними фрикадельками, забула додати: потрібно до фаршу додати приблизно 50 г вершкового масла кімнатної температури (у мене вдома не було, додавала оливкову олію)
Повідомлення відредагував gutka - 18 грудня 2010 18:19
Катя, вже кілька разів готувала ваші мясні фрикадельки з сиром, смакота!!! Обовязково спробую і рибні. І взагалі всі ваші страви чудові, дякую за рецепти.
до святкового столу ми готували пісний салатик від моєї сестрички Наталі (мені дуже сподобався)
для приготування потрібно приготувати макарони у вигляді рису (250грам) оливки та в"ялені помідори порізати на шматочки все гарно перемішати полити олією з в"ялених помідор
у мене були в"ялені помідори з каперсами
дуже смачно і дієтично (сьогодні приготувала ще раз)
Повідомлення відредагував gutka - 3 січня 2011 15:13
рибу почистити, помити, порізати на шматочки вогнетривку форму збризнути оливковою олією, викласти шматочки риби, посолити, поперчити, полити соком лимону і ще раз збризнути оливковою олією накрити форму фольгою і поставити до розігрітої духовки (t 190) цибулю та моркву порізати і підсмажити на олії, посолити, поперчити і додати 1-1,5 скл. томатного соку, протушити 2-3 хв. овочі з томатом вилити на рибу і залишити ще на 25-30 хв у духовці готову рибу посипати зеленю
gutka,це різотто,теж його готую,я обожнююцей салатик До нього ще можуть іти креветки,або гриби,або якщо не піст,то пікантні мисливські ковбаски порізані! Дуууууже смачно
а ще у мене сьогодні дуже корисні печені яблука з медом, родзинками та грецькими горіхами (якщо яблука великі, то розрізаю їх навпіл виймаю серцевину, поливаю лимонним соком, в серединку кладу по пів чайної ложечки меду, запарені родзинки і горішки, ненадовго в духовку і СМАКОТА (дуже швидко і надзичайно корисно)
Повідомлення відредагував gutka - 3 січня 2011 15:47