3-4 картоплини 200 г квашеної капусти 200 г маринованих печериць 1 ч.л. меду 2 ст.л. олії (нерафінованої) сіль зелень
якщо для салату потрібно варену картоплю кубиками, я завжди роблю це так: картоплю сиру ріжу на кубики і кидаю у киплячу воду підсолену, через пару хвилин 3-5 картопля готова, проціджую і охолоджую, сиру картоплю легше різати на рівні кубики і дуже швидко для заправки мед розвожу у невеликій кількості теплої води додаю олію і поливаю салат, для пікантності можна додати 1 ч.л. гірчиці звичайної
Повідомлення відредагував gutka - 14 листопада 2010 16:33
мммммммммммм,люблю такі салатики ,а особливо квашену капусту!!!
--------------------
Життя, як велика непрочитана книга! Так багато в ній ілюстрованих подій, а ти, крутишся, вертишся, як дзига і плекаєш в серціі сотні надій!
відкрила для себе нову страву з гарбуза, яку в естонії традиційно подають до м"яса, нині пригощала колег на роботі - сподобалось всім, і мені зокрема
рецепт трішки я змінила 1 кг очищеної гарбуза, нарізаної кубиками або брусочками. 800мл води 200г цукру 1-2 шт. кори кориці 5 шт. чорного перцю 5 шт. гвоздики 5 шт. запашного перцю при бажанні трохи кореня імбиру 200 мл 6% оцту 1 ч. ложку солі
приготувати маринад коли закипить додати гарбуз трішки проварити (не мусить розваритись) Якщо не заготовляти на зиму, то просто гарбуз викласти в скляні баночки та залити процідженим маринадом. Дати настоятись.
Подавати в холодному вигляді. Такий салат може зберігатися кілька днів.
Якщо робити, як заготовку, то прямо в киплячому вигляді розкласти в чисті стерилізовані банки, залити маринадом, закатати і перевернути вниз кришкою до охолодження.
вихід 3 баночки по 0,5 л
Повідомлення відредагував gutka - 22 листопада 2010 20:33