Але вже хлібчики ! Я ще від гарбузового під враженням, а тут вже цибуляний ! Ну , Катрусю, Ви й господинька! Сьогодні йду по гарбуз... Мушу спробувати той сонячний хлібчик !
--------------------
Головне в житті - це СІМ'Я ! Кaр'єрa - не чекaє Тебе вдомa, гроші - не витруть Твої сльози, a слaвa - не обійме Тебе вночі ...
пригадала ще один хороший старенький рецепт сирного тіста для пиріжків, вже вдруге готую, та ніяк не можу сфотографувати
для тіста необхідно: 200-250 г сиру домашнього 2 яйця дрібка солі 0,5 ч. ложки соди загасити у 1 ст.ложці сметани 200 г борошна + 50 г для формування самих пиріжечків
з необхідних продуктів замісити тісто, посипати дощечку борошном, сформувати ковбаску, поділити її на рівні частини з кожного шматочка виробляти пиріжки і смажити на олії
начинка може бути довільна, наприклад я готувала один раз зі смаженими грибами, а нині готувала з тунцем, ще буде смачно з квасолею....тут можна експериментувати
Повідомлення відредагував gutka - 16 січня 2011 20:47
хто тортики пече, а я все хліб печу, сьогодні спекла хліб зі смаженою цибулею, але взяла замість 4 скл. борошна вищого гатунку - 3 скл. вищого і 1 скл. вівсяного борошна, результат отримала дуже смачний, всетаки домашній хліб це вищий клас (фото вечірнє, вибачте за якість)