Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Запрошую в гості до Катерини-2, готувати з душею - їсти з задоволенням
Славочка
31 жовтня 2010 22:54
Повідомлення #291


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
ага, вже знаю який! з апельсином? от міркую, чи стане мені надовго того гарбуза? точно треба на другий рік більше садити їх.
Перейти на початок сторінки
gutka
2 листопада 2010 16:34
Повідомлення #292


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Гарбузовий джем



450 г гарбуза
1 апельсин
1 лимон
2 скл.цукру
дрібка солі




- гарбуз натерти та засипати цукром додати дрібку солі та залишити на 30 хв
- з лимону та апельсина стерти цедру та видушити сік
- в каструльці з товтим дном все гарно вимішати та поставити на вогонь, варити помішуючи до загустіння та прозорості (я варила на маленькому вогні з розсікачем приблизно 2 години)

рецепт "позичила" у Вікторії http://lillaya.livejournal.com/95815.html

Повідомлення відредагував gutka - 2 листопада 2010 16:36
Перейти на початок сторінки
ІНЕСА
2 листопада 2010 16:39
Повідомлення #293


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
gutka,
А на якому отворі в терці треба гарбуз натерти?
Перейти на початок сторінки
Solka
2 листопада 2010 20:06
Повідомлення #294


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Gutka ви чарівна господиня, дякую за рецепти winked шоколадно-бананові маффіни і такий сонячний, гарбузовий хліб мене причарували

Повідомлення відредагував Solka - 2 листопада 2010 20:08
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
lingrod
2 листопада 2010 20:13
Повідомлення #295


Файна господиня
  • 51

Репутація: 570
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 765
Реєстрація: 20.04.2010

ICQ:--

Бали: 1509
gutka,
Дуже красиве фото з джемом! Молодець!
Перейти на початок сторінки
gutka
2 листопада 2010 21:53
Повідомлення #296


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: ІНЕСА
А на якому отворі в терці треба гарбуз натерти?

я терла на найбільшому отворі
Перейти на початок сторінки
Славочка
2 листопада 2010 22:45
Повідомлення #297


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
смакота! отого джему та й на гарбузовий хліб--і більше нічого не треба!

Повідомлення відредагував Славочка - 2 листопада 2010 22:46
Перейти на початок сторінки
нетік
3 листопада 2010 00:14
Повідомлення #298


Модератор Галереї Тортів
  • 51

Репутація: 2252
Група: Модератор
Повідомлень: 2678
Реєстрація: 17.05.2010

ICQ:--

Бали: 8102
gutka,
тобі хоч тему по гарбузі відкрити. стільки смачних страв з нього, що й не злічити. а я так люблю гарбузи, що коли дивлюсь на твої творіння, аж дух перехоплює.смакота!!!!!!!!!!!!

--------------------
Ніколи не повертайся назад, там все залишилось без змін!!!

Скуштуйте, не сумуйте!!!
Перейти на початок сторінки
gutka
3 листопада 2010 10:22
Повідомлення #299


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
записую рецепт ще з радянських часів, коли вийшла заміж в 1990 році, цей пляцок пекла старша невістка
Пляцок з томату




тісто:
1 пачка маргарину (250 г)
4 жовтки
4 білки
1 склянка пудри
1 ст.ложка амоняку
4 ст. ложки томату
трошки кориці
приблизно 500 г борошна


терти у макітрі маргарин додаючи по одному жовтку, далі цукор-пудру, амоняк, томат, кориця
потім додати борошно
окремо збити білки і обережно додати до тіста
пекти три коржі

крем

400 г масла
пудра до смаку
1 скл. горіхів
молоко

мелені горіхи запарити гарячим молоком, нехай трохи охолоне
масло стерти з пудрою додавати поступово мелені горіхи

*так, як перепису вже 20 років технологію можна вдосконалити: замінити макітру на кухонний комбайн
*цукрової пудри до тіста вистачить 3/4 скл., як на мій смак
*на фото крем сметанковий, форму для випікання брала прямокутну від старенької електричної духовки


Повідомлення відредагував gutka - 4 листопада 2010 12:51
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
3 листопада 2010 10:44
Повідомлення #300


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: gutka
Гарбузовий джем

У мене мама такий джем робить- дуже смачно winked
в поза-минулому році то й добавки просили, а минулому щось не пішов, ще зо дві баночки залишилось, то вирішили цього року не варити - перепочити від смаку:)

Цитата: gutka
Пляцок з томату

Щось таке цікаве:) І що, він солодкий виходить? Як для десерту?

В мене питання: ви додаєте у випічку амоній, чи можна його чимось замінити, бо мені не подобається, пробувала декілька рецептів - має дуже специфічний запах, який я не сприймаю зовсім:( А рецепти цікаві:)
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 квітня 2024 16:43

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 35
Гостей: 26
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100