Катя, в мене вже готове пюре гарбузове. Скільки його потрібно (приблизно) до хліба?
потрібно приготувати пюре з 850 грам гарбуза, сказати скільки це буде пюре, я не міряла, виливала в миску, наступного разу поміряю склянками....на око приблизно 2 скл
автор рецепту гарбузового хліба гарантує, що він корисний і дієтичний, маю надію що саме так, а то я не можу спинитись хліб такий смачний, вчора пекла вдруге, вже й сліду не залишилось, тільки фото, завтра знову пектиму
Повідомлення відредагував gutka - 29 жовтня 2010 22:51
1. Борошно, соду, розпушувач і какао просіяти в миску. Додати туди ж цукор і перемішати. 2. В окремій мисочці злегка збити яйця виделкою. Додати олію і бананове пюре, перемішати. 3. З'єднати суху і рідку суміші, і швидко перемішати знизу в верх. Не вимішувати! 4. Духовку розігріти до 180С. Заповнити підготовлені формочки для мафінів тістом на 3 / 4 і в серединку кожного вставити шматочки шоколадки (брала монетки з білого шоколаду). 5. Випікати 20-25 хв. Вистудити хвилин 10 у формочках, а потім на решітці. У мене вийшло 14 штук
рецепт переписала від Марини http://marinkara.livejournal.com/87615.html
Повідомлення відредагував gutka - 31 жовтня 2010 11:24
італійська кухня Салат КАПРЕЗЕ (помідори і моцарела) - в моєму виконанні один з найулюбленіших помідори моцарела (в шаріках) базилік (у мене нині кріп та петрушка) сіль, свіжомелений чорний перець оливкова олія + бальзамічний оцет (поливала безпосередньо)
Повідомлення відредагував gutka - 31 жовтня 2010 16:44
Катю, теж зауважила ці шоколадно-бананові мафіни, подумала, що ти їх теж не минеш :))) А в мене радість у вигляді величезного жовто-гарячого гарбуза! буду пекти твій хліб!
обов"язково печи, у мене він тепер щодня на столі - я тепер перед запіканням зверху посипаю гарбузовими зернятами, а ще я приготувала гарбузовий джем - фото зроблю завтра