Ще й кількох видів ( я тільки сьогодні звернула увагу)
А я ще в нас такого не бачила. Колись у Москві купляла і робила - або пачки з готовим набором продуктів (майже типу "Просто добавь воды!" і почекай до ранку), або сусло для хлібного квасу (чи для квасу на окрошку).
Ой так цей квас мене заінтригував,що взяла спеціально купила житній хліб і дріжджі і сьогодні заколотила , завтра скажу чи смачний получиться, бо ще мусить постояти!!!
сьогодні заколотила , завтра скажу чи смачний получиться, бо ще мусить постояти!
добре коли стоїть не більше 4 год при кімнатній температурі(а вона нині висока) а потім поставити у прохолодне місце але не холодильник, до холодильника можна ставити наступного дня
Катю, он дивлюсь на твої огірочки і самій захотілось таке, бо також дуже люблю гостру їжу. Нині по-радіо чула як один мудрий дохтір казав що той хто їсть гостру їжу то просто хоче повипендрюватись, а мені всеодно, буду випендрюватись і їсти гострі страви.
Катю! Салат роздрукувала,щойно побачила! Яка краса,а смакота....!Впевнена,що дуже ніжний салатик,прекрасно буде виглядати на святковому столі! Дуже дякую!!!!!!