В джезві запарити каву, накрити блюдцем, щоб настоялася. В горнятку для кави ложечкою енергійно змішати 1ч.л. меду і 1 жовток до пухкої маси - це швидко. Коли готуєте 2 порції - краще збити міксером, а потім викласти в горнятка.
Залити гарячою кавою, обережно помішати. Насолоджуватись кавою і думати, коли і що ви збираєтеся готувати.
Я капусту заливала кипятком, не варила. Давно той салат бачила в книжці, якось мала ту капусту і найшла його.. але не зробила. О, тільки шо знов заглянула туди і побачила шо там йдуть ше яблука і яйце варене І згадала чого я його не робила, бо подумала шо яйця будуть сині, а яблука в салаті точно не сподобаються... А отакий як ти дала простіший варіант мені підходить Цибулька зелена була, бо білої не їмо
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Яйця - для прикраси, а яблук там нема . У нас, правда, видання 1973 року - може потім його змінили. А зелена цибулька - це ідея!!! Я капусти не можу знайти ... Додаю оригінал :
і у мене також саме така книжка (свекруха подарувала), салат цей колись давно пробувала робити, хочу відмітити, що капусту не варта варити (пам"ятаю що капуста після варіння втратила колір) краще зробити, як Натонька, але це мій досвід
колір повертається - я попереджала, коли її скропити лимонним соком (краще всього), або оцтом. Я сама перелякалась, коли побачила, як його мама робила, вайкала, що мама капусту зіпсувала ... А потім колір став як треба.