Дуже вдячна всім, хто віддав свій голос на конкурсі за мій рецепт печива. Насамаперед це перемога моєї матері, яка навчила мене бути гарною господинею, смачно готувати та пекти. Завдяки її любові, терпінню, ласці, а також смачним рецептам та цікавим кулінарним книжкам, які я в дитинстві із захопленням переглядала, мати привила мені любов до кулінарії.
Спасибі Вам мамо за шире тепло. За людяність, ласку,безмежне добро. За те, що зростила, за хліб на столі Велике спасибі й уклін до землі!
Маруся, Бабусині рогалики 1 ст.смальцю 1ст.сметани 1ч.л.соди погашеної оцтом муки як на пісочне тісто розкачуємо, вирізаємо трикутнички і ставимо повидло (бабуся завжди в повидло добавляла розу перетерту з цукром) і скручуємо. Випікаємо до світло коричневого кольору(приблизно 20-25 хв. все залежить від духовки). Гарячі посипаємо цукровою пудрою.Дуже розсипчасті і смачні!!!
Юлія Кущик, Сьогодні сиділа перечитувала тему, згадувала про приємні миті конкурсу, ловила себе на думці, що відтак багато людей не виходить на зв"язок, ще й подумала, що незаслужено тема затихла. І раптом- ніби у відповідь- новий рецепт. Дуже дякую! До речі, й моя бабуся пекла за таким же рецептом, тільки не рогаликами ліпила, а у вигляді пиріжечків! Смакота!!!!!!!!!!