Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки-1, запрошую у світ моїх смаків :)
Славочка
11 вересня 2010 17:03
Повідомлення #301


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Заходьте, рада вас вітати і чимось смачненьким пригощати. wink

І знову--рецепти з гарбузом:

Ньоки з гарбузом



Потрібно:
700 г картоплі
250 г гарбуза
1 яйце
230 г борошна
3 ст.л. тертого твердого сиру(в ідеалі пармезану)
1 щіпка мускатного горіха.

Овочі почистити, порізати кубиками, залити підсоленим окропом і варити 10 хв. Зробити пюре, остудити.
Замісити тісто, розкачати валиками, товщиною пальця, порізати впоперек на кльоцки, трохи прокачати по стільниці, присипаній борошном, виделкою зробити рельєф на кожному з них.
Поскладати на деякій віддалі один від одного на піднос, присипаний борошном.

Класти порціями в підсолений окріп, як тільки спливуть на поверхню--витягати.
Я їх зразу опускала в сотейник з розтопленим маслом.
Смакує з сметаною чи соусом бешамель чи томатним соусом.
А ще як притрусити пармезаном!!!
Смачного!

Повідомлення відредагував Славочка - 11 вересня 2010 18:07
Перейти на початок сторінки
lana
11 вересня 2010 17:50
Повідомлення #302


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Славочка,
Ой, який цікавий оригінальний рецепт!!!
Перейти на початок сторінки
Olenochka
11 вересня 2010 19:37
Повідомлення #303


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Цитата: Славочка
виделкою зробити рельєф на кожному з них.

Славочка а я бачила форму деревяну спеціальну (ньйоки по ній прокручують для узору)
Твої ньйоки виглядаьть жовтенькі як курчатка
Перейти на початок сторінки
Іванка
11 вересня 2010 19:43
Повідомлення #304


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Славочко, дуже смачно у тебе і такі гарні страви winked
Цитата: Славочка
Ньоки з гарбузом

Оце я б попробувала winked щось смачне і корисне wink
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
11 вересня 2010 21:03
Повідомлення #305


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Славочка
Ньоки з гарбузом

Виглядають дуже гарно!!!
Смак гарбуза відчувається чи ні? А то мої привереди признають лише кашу з гарбузом...
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
11 вересня 2010 22:30
Повідомлення #306


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Дуже апетитно дивляться, так би й з"їла! t0242
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
12 вересня 2010 11:40
Повідомлення #307


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
симпатичнi ньоки я ще пробувала готувати таку страву мабуть смачно
Перейти на початок сторінки
Славочка
12 вересня 2010 18:11
Повідомлення #308


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Дякую, дівчата, вгощайтесь!
Цитата: Olenochka
жовтенькі як курчатка

цікаво було б мати таку форму, я теж на фото бачила такі ідеальні сформовані ньоки.
А для кольору ще радять в поливку до масла додати шафран. У мене ж в сотейнику тушилася морква, я її вийняла, туди ж додала масла, то ще додатково зафарбувалися.
Цитата: Ірка-Шкірка
Смак гарбуза відчувається чи ні?

Іринко, гарбуза не чути. Якщо ще полити улюбленою підливою, а притрусити сиром, то з'їдять із задоволенням!

Повідомлення відредагував Славочка - 12 вересня 2010 19:18
Перейти на початок сторінки
Славочка
13 вересня 2010 16:33
Повідомлення #309


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Чізкейк
Дуже швидкий і лінивий :)))
Зате смачний!

Основа:
пачка печива "до чаю"
100 г розтопленого масла
перемішати, викласти у застелену промасленим пергаментом тортівницю(26 см).
Сирна маса:
600 г жирного домашнього сиру
1/2 скл. цукру
2 яйця
цедра і сік пів апельсина
1 ст.л. крохмалю
1 ст.л. пудингу з сметанковим смаком
1 ст.л. масла(якщо не дуже жирний сир)
Все змолоти в комбайні до однорідної маси.Викласти на основу з печива.
Пекти при 160 градусах до золотистої шкоринки.
Зверху оформити за бажанням.
Я встигла лише змастити малиновим варенням :)))
Смачного!
Перейти на початок сторінки
Славочка
13 вересня 2010 16:42
Повідомлення #310


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Лікер з винограду



На 1 л виноградного соку
1 л горілки
1 кг цукру
5 лаврових листочків
5 горошин чорного перцю
1 ст.л. чаю
1/2 ч.л. ваніліну

Настоювати 5-6 діб, помішувати, процідити.
Результат покажу через тиждень :)))
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 квітня 2024 20:55

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 43
Гостей: 28
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100