Настя, спробуйте! швидко і смачно Катю, Оленочко, Сашо, дійсно всі її люблять, тому і написала(собі теж нагадування поставила ), а то часом думаю-вигадую своїм вередам, а про цей простий спосіб подачі печінки забуваю.
Повідомлення відредагував Славочка - 16 квітня 2010 11:06
Славочка! Вітаю з відкриттям нової сторіночки! Буду заходити ,щоб помилуватися прекрасними фото і переписати цікавий рецептик! Дуже гарний тарт-Татен,заслуговує особливої уваги!
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 18 квітня 2010 21:02
Майєчко, дякую. Завжди рада гостям! Ось страва на перше:))
Зелений борщ
Телячі реберця промити, залити водою, повільно довести до кипіння, зняти шум. Додати корінь петрушки. варити до готовності, м'ясо вийняти. У бульйон покласти картоплю кубиками, 2 ст.л. рису, посолити, додати приправ. окремо на маслі потушити цибульку і моркву, додати до борщу. Щавель, зелень кропу і петрушки промити, порізати, додати наприкінці варіння, коли всі овочі готові. Подавати зі сметаною і порубленим вареним яйцем.
З дитинства звикла до іншого смаку. Бабуня щавель тушила на маслі і перетирала. Мої дітки такого не їдять, то їм сьогодні приготувала з варіаціями :))
Повідомлення відредагував Славочка - 19 квітня 2010 17:43
Нарешті я знайшла книжечку з рецептами листкового тіста (завалялася ще з часів мого студентства:)) тоді ж і штудіювала і випробовувала ці всі рецепти) Ось перший з них--класична слойка Рецепт тут Сьогодні трохи скоротила час розстойки--по 15 хв. Печиво спеклося і одночасно доварився борщик . Солені кминні палички
З тіста розкачати корж завтовшки 1/2 см, нарізати смужками завдовжки 12см і завширки 1,5 см, змастити яйцем, посипати сіллю та кмином і випікати 20 хв при високій температурі. Соломка смакує до пива, зеленого борща :)) Свинячі вушка
Тісто розкачати в корж 30см на 20 см. посипати цукром і притиснути цукор качалкою в тісто, згорнути рулетом з двох боків і нарізати скибками завтовшки 1 см. Вироби пекти при високій температурі 10 хв, потім перевернути на другий бік і пекти ще 10 хв. печиво має бути добре підсмаженим, хрустким.
Повідомлення відредагував Славочка - 19 квітня 2010 20:13