Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Смакує у Славочки-1, запрошую у світ моїх смаків :)
lana
31 серпня 2010 15:59
Повідомлення #281


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Славочка,
Цитата: gutka
так гарно почищені перчини, такі маленькі отвори

Так красиво!!!! І у нас це улюблена страва( хоча готую звичайно- зрізаю верх повністю)
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
31 серпня 2010 16:41
Повідомлення #282


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Чудовий рисовий пудинг i перчики дуже апетитнi
Перейти на початок сторінки
Славочка
31 серпня 2010 17:03
Повідомлення #283


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Катю, Ланочко, часом теж зрізаю верх, тоді мають "кришечки"--теж дітворі цікаво. Цього разу гострим ножем зрізала тільки біля плодоніжки, тоді втиснула її всередину і вийняла, витрусивши насіння.
Таню, вгощайся!
Перейти на початок сторінки
Славочка
31 серпня 2010 17:16
Повідомлення #284


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Котлети з пангасіуса або морського язика


Потрібно:
філе пангасіуса 1кг
1 яйце
1 цибулина
1 скибка розмоченого батона
3 ст.л. манки
сіль, перець
Перейти на початок сторінки
lana
31 серпня 2010 17:31
Повідомлення #285


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Славочка,
Як я люблю все з риби ( мене чоловік уже легко знаходить в темряві по фосфорному сяйву!)
Славочко, їйбогу, не втримаюсь: потягну хоч одну котлетку!

Повідомлення відредагував lana - 31 серпня 2010 18:36
Перейти на початок сторінки
Славочка
31 серпня 2010 23:09
Повідомлення #286


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
на здоров'я! теж люблю рибку! Мені тут підказали, що готовий фарш варто покласти на 3-4 год в холодильник(можна і на всю ніч), тоді манка набухає краще.
І ще смачніше запекти котлетки в духовці, так і корисніше, ніж смажені.

Повідомлення відредагував Славочка - 1 вересня 2010 00:12
Перейти на початок сторінки
laima
31 серпня 2010 23:33
Повідомлення #287


Молода господинька
  • 34

Репутація: 46
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 115
Реєстрація: 4.03.2010

ICQ:--

Бали: 332
Славочка, дякую за пояснення.Дуже хочется мені попробувати спекти ту смакоту
Перейти на початок сторінки
Славочка
3 вересня 2010 16:09
Повідомлення #288


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Печиво "Персики"





Тісто:
750 г борошна
1/2 скл. кефіру
8 ст.л. цукру
2/3 пачки маргарину
2 яйця
1 ч.л. соди
Для начинки:
варене згущене молоко
мелені грецькі горіхи.
Для зафарбування:
моркв'яний сік
варення смородини
дрібний цукор.

Замісити тісто, залишити в холодильнику на 30 хв.
Сформувати з допомогою піалки половинки персика із заглибленням посередині, перевернути на форму, застелену промасленим пергаментом.
Пекти 20 хв при 180 градусах.
Готові половинки склеїти начинкою попарно, одну половинку вмочити у сік, другу--у варення, обкачати у цукрі.

Повідомлення відредагував Славочка - 3 вересня 2010 17:25
Перейти на початок сторінки
Славочка
3 вересня 2010 16:18
Повідомлення #289


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Паприкаш з лопатків


Пропоную смачну закарпатську страву.
Лопатки(стручкова квасоля) смакують відварені, а потім підсмажені з сухарями, часником.
А цього разу спробувала ще й так.

Стручки квасолі промити, зрізати з обох боків.
Порізати впоперек кусочками по 3 см.
Відварити до готовності у підсоленому окропі.
1 велику цибулину порізати півкільцями, підсмажити на смальці, посипати паприкою (солодкий мелений перець), додати відварені лопатки, можна додати смужками краяну ковбасу. Заправити борошном, розтертим із сметаною, ще досолити до смаку.

* діти ковбаси не їдять, то подавала з тефтелями.
Смачного!
Перейти на початок сторінки
Olenochka
3 вересня 2010 16:31
Повідомлення #290


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Цитата: Славочка
Сформувати з допомогою піалки половинки персика

А як то зробити і яка має бути піалка? request
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 квітня 2024 05:31

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 18
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100