"Образу хліба вклонімося Сиріч людині, Великочолому сіятелю землі Істинно ,люди: живемо не хлібом єдиним. Істинно так.... коли маємо хліб на столі." Борис Олійник Дуже гарний хліб так і хочеться відкусити окраєць
Цитата: Славочка
Має ось таку невеличку пічку в літній кухні.
Так це дуже хороша річ річ У мене бабця у печі варить голубці і пече магдибурки ото смакота Дуже гарні страви і апетитні фото
Повідомлення відредагував Іванка - 24 серпня 2010 17:42
дякую, Натонько! дітям ягідки так очі вабили, стільки оладок "тріснули", я не встигла декорувати, якась синенька тарілочка попалася, варенням зі смородини полила -- і пішло на ура. А в тісто додала трохи кефіру, трохи молока, таке пухке. То я на твоїх пухких оладках руку набила :))
і нічо.. дивись як файно получилось І ше ніяк не можу забути твою фотку з січениками вроді... там де книжка ше була. Файне таке фото... Ти вмієш робити композиції, не то шо я.. мені легше просто тарілку з чимось сфотографувати і все))))
А оладки тамті пухкі, то клас... Дуже часто їх роблю. Кожен день би їла. От скільки рецептів перепробувала, а той найліпший ніби
Повідомлення відредагував Натонька - 28 серпня 2010 02:08
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Продукти: 1 скл. рису "Камоліно" 1 скл. води 1 скл. молока 1,5 ст.л. пудингу з вершковим смаком 30 г масла сіль 2 жовтки 3 ст.л. цукру Яблучна маса: 5 середніх яблук натертих на бурячній терці* кориця На верх: 2 білки 1 ст.л. цукру 2 ст.л. малинового варення
Рис промити в кількох водах, зварити у воді, додати молоко, розмішане з пудингом і решта складників, коли трохи застигне, домішати жовтки. З тертих яблук злегка віджати сік, змішати з корицею. У форму, змащену маслом, поскладати шарами рис, перекладаючи яблуками. Білки збити в піну, додати цукор і варення, залити верх. Пекти 20-25 хв при помірній температурі. * можна яблука порізати на 6 частин, поварити недовго в солодкому сиропі, відцідити. Тоді смачно зробити 2 шари:рис-яблука-рис.
Повідомлення відредагував Славочка - 29 серпня 2010 15:21