За рецептом Джеймса Олівера * 625 мл теплої води * 30 г свіжих дріжджів * 4 ст. л. оливкової олії * 30 г меду *30 г солі до 1 кг борошна для замісу. Вимішувати 5 хв. * 250 г помидорів чері(в мене звичайні маленькі помідори-сливочки) * 1 гілочка розмарину (в мене базилік) * крупна морська сіль Потрібно 1 порцію хлібного тіста. Тісто, яке підійшло в два рази, викласти в форму, побризкати олією, викласти помідори без шкірки, базилік.
Повідомлення відредагував Славочка - 23 серпня 2010 22:21
Славочка! Дуже рада Твоєму поверненню !!!!!! Смакоти наготувала,супер! Все таке апетитне,хліб,як на картинці,неперевершений,а равлики мене ...просто -зачарували,вже роздрукувала собі і дівчатам на роботу!!!!!Дуже майстерно приготовлені і такі рум"яні!!!! Дякую за прекрасні переписи!
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 23 серпня 2010 18:47
Хлібчик дуже гарний, і равлички апетитні. Мій муж також завжди каже що такий хліб як виходить з маминого п’єца ніде не купиш, хоча в нас є ДУЖЕ смачні хліби.
Повідомлення відредагував Маруся - 23 серпня 2010 07:00
Славочка,подивилась на хліб із печі і... Моя мама також пече дуже смачний хліб у печі Дякую за рецепт фокаччі, обов'язково спечу! "Равлики з горіхами і шоколадом"-це щось неймовірне!!!
Повідомлення відредагував maija23 - 24 серпня 2010 00:24