Я думаю, багато господиньок готують такий питний борщик, чомусь його ще нема на форумі, чи я не знайшла(щось пошук в мене не працює.) То додаю, як його роблю я . До цього борщика смакують пиріжки з капустою, м'ясом. Польський борщик Зварити бульйон з телятини(реберця), посолити. Окремо зварити буряк, очистити, потерти, додати 1 ст.л. цукру, солі до смаку, скропити лимонним соком. Засмажка: цибульку нарізати кубиками, підсмажити на олії, можна додати дрібно тертої моркви. коли готове, додати ложку томату(я не люблю купованих томатних паст, додала потертий на терці консервований помідор без шкірки). У готовий бульйон покласти приготований буряк, засмажку. Прогріти(не кип'ятити!)+ заправка, рублена зелень. Один раз вам підморгне і виключити. Заправка: 1 ложку борошна з верхом розколотити з кількома ложками домашньої сметани, розвести трохи перевареною водою, влити в борщ. Діти люблять проціджений( коли настоїться, набере смаків,--процідити)
Славочко, дякую за рецепт борщику!!! Люблю попити щось легеньке і поживне! Колись мені розказували ще один - подібний, але він вариться з молоком, а не сметаною, тільки я рецепт не запам'ятала!
Для бісквіту збити білки з цукром до стійкої піни, ввести по одному жовтки. Легко вимішати з борошном. Спекти при 180 градусах. Коли вистигне, зрізати тонше денце, решта бісквіту порізати кубиками. Для суфле сир змолоти в комбайні до однорідної маси, додати по ложці варене згущене молоко, влити тонкою цівкою желатин, розведений у невеликій кількості води. Дно круглої форми(в мене пластикова миска на 2,5 л) тонко змастити олією, вистелити харчовою плівкою, викласти перший шар нарізаних фруктів, покрити їх суфле, тоді шар бісквітних кубиків. Так заповнюємо всю форму, зверху помістити бісквітне денце. Можна покласти невеличкий гніт і в холодильник на 1-2 год. отім торт перевернути на тарілку, плівку зняти. Прикрасити тертим шоколадом. Я полила боки шоколадною глазур'ю і посипала тертими вафлями. Смачного! Я сумнівалася, чи таке суфле застигне, поклала його трохи в холодильник(не треба було ), потім викладала його ложкою. А суфле краще заливати зразу, щоб рівномірно заповнило форму
Повідомлення відредагував Irina - 30 травня 2010 19:15