Дріжджі добре розтерти з м'яким маргарином і маслом до однорідної маси.Збити яйця з цукром,додати сметану,соду,влити цю масу до розтертого маргарину.Добре збити.Додати борошно і вимісити м'яке тісто. Випекти 3 коржі до легкого порожевіння. Крем: 500 г м'якого сиру 1 скл.цукру 1 жовток 2 скл.молока 1 пачка пудингу(заварного крему)
Зварити пудинг(згідно інструкції на упаковці).Сир перетерти з цукром і жовтком,додати теплий заварний крем.Добре вимішати і поставити в холдильник на 2 год.Коржі перекласти кремом.Торт виходить з ніжним сирним смаком.
Смачного!
Повідомлення відредагував idianka - 9 травня 2010 14:32
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Як на мене такий супчик у весняну пору в самий раз . Мої діти вчора так навертали ложкою , що аж серце раділо ...
Найчастіше супи варю без м'яса , бо мої малі вередуни чомусь не люблять цого в супі . Але на цей раз в холодильнику сувалось копчене реберце ... Отже ... Зварити м'ясний бульйон , вкинути кілька порізаних кубиками картоплин , коли картопля закипить , додати 1 ст.л. промитого рису (хто не любить , не дає) . Потім розібрану на окремі суцвіття цвітну капусту , зелений горошок (не має значення морожений чи консервований) , додати спасеровані на сметані цибульку з морквочкою . Посолити , додати улюблених приправ , в кінці зелені .
Смачного !
Повідомлення відредагував idianka - 1 березня 2011 10:43
--------------------
Цю страву нам малим готувала ще моя мама.Правда,у неї вона називалась крученики,але так як крученики є ще інакші,назву трохи змінила.
500 г м'ясного фаршу цибулина часник сіль перець яйце
Вимішати фарш,як на пельмені.На дошку всипати борошна,з його допомогою формувати спочатку таку ковбаску,яку потім загнути в підковку Смажити підковки на розігрітій олії з двох боків. Перекласти в каструльку,залити грибним соусом,долити водою або грибним відваром,щоб накрило.Для соусу гриби порізати,підсмажити з цибулькою,додати сметани,протушити.Загустити соус борошном.Хто не вживає грибів,можна залити сметанним соусом.Так теж буде смачно. Тушкувати на повільному вогні 15-20 хв з моменту закипіння. На гарнір може бути що завгодно.Наприклад так: або так: Ця страва ще зручна тим,що підковки можна посмажити звечора,а протушити на наступний день.
Помітила,якщо до магазинної сметани додати трохи вершків,то вона не звурдиться.А ще знайома кухарка радила додати трохи води і дрібку солі,все ретельно вимішати.Випробувано
Смачного!
Повідомлення відредагував idianka - 17 травня 2010 12:04
--------------------
Якщо ви вирішете спекти Пальчики ,то залишаться білки.Щоб не викидати добро,пропоную приготувати такий салатик. Відварені гриби,варений білок,шинку порізати кубиком(або хто як хоче),додати цибульку і заправити майонезом.Сіль та перець за смаком. Легкий і смачний салатик.Цей рецепт взяла у сестри,яка свого часу працювала в одному франківському кафе.
Смачного!
Повідомлення відредагував idianka - 4 березня 2012 13:47
--------------------
Рецептик піддивилась якось в якійсь кулінарній передачі.
Нарізати половинку яблука,150 г твердого сиру соломкою,додати консервований тунець(може бути будь-яка інша консерва).Яблуко можна замінити яйцем,теж буде смачно.Додати порізану цибульку(мені її не вистачало ),заправити майонезом.Нарізати помідор і ківі(ну ківі я замінила на огірок,бо подумала що буде засолодко ) кружальцями,викласти на тарілку.Сформувати з суміші "їжачки" і викласти на помідори.
Смачного!
--------------------