ВІТАЄМО!!! В день народження Твій ми з тобою радієм І сердечно бажаєм, щоб збулись Твої мрії. Щоб пливло тобі щастя з роси і води, Щоб жить – не тужить і не знати біди ! А коли б сумувати на мить довелось, Пам’ятай, що про Тебе турбується хтось.
Катю, залишайся такою, як я тебе знаю: чарівною, елегантною, життєрадісною, веселою, швидкою на пораду і поміч близьким і друзям, прекрасною мамою і дружиною, чудовою господинею. А я мрію зустрітись з Тобою, хоч здається, вже знайомі сто років!!! І вітання передаю від усієї моєї родини, яка вже давно смакує за Твоїми смачними рецептами.
Катерино, вітаю Тебе з Днем Народження! Бажаю багато, різноманітних та приємних моментів, гарних, незабутніх вражень, уваги та турботи від ближніх, а також кожного дня мати натхнення та наснагу кулінарити і творити смачні шедеври
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій КУЛІНАРНИЙ БЛОГ - solomynka.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Никаких сомнений быть не может: День рожденья - лучший день в году!!! Пусть он жизнь по полочкам разложит И поставит счастье на виду!!!
Ближе к счастью – мир, любовь, удачу, Дружбу, доброту, надежду веру!!! Где-то рядом – дом, машину, дачу, Деньги и успешную карьеру!!! Пусть судьба возьмет все это в вместе И назначит жизни долгий срок, Чтоб тебе жилось еще лет двести Без проблем, волнений и тревог!!!!
Катю,вітаю!!! Бажаю Вам, щоб кожне починання Було успішно втілене в життя, Нехай людська повага і визнання Крокують поруч з Вами в майбуття. Любові Вам і злагоди в родині, Не знати горя, смутку і біди, Хай прибуває щедро Вам щоднини Із сонця й вітру, із роси й води.