Наш вагон був чистий і нормальний - я, правда, побуркалася двічі з провідниками - спочатку при посадці пів другої ночі не хотіли відкривати вагон - казали сідати в сусідній і переходити два вагони (ми були в першому купе) з дітьми і чемоданами, а потім виявилось, що нам в купе запроторили мішок з брудною білизною з цілого вагону, яку везли назад - наш кругленький товстенький провідник з великим пихтінням її забрав вранці.
Проживали на базі Світанок, в номері телевізор, душ, туалет, балкон. Тоді такий номер був здається 200 грн. з людини.
Ми в кінці червня цього року були в у.Гряда і проживали на цій базі Світанок . Тепер номер коштує 250 гр., в якому можна проживати з дітьми ( є широке ліжко і ще в деяких номерах було додаткове ліжко за туж саму ціну). Зараз попробую загрузити фотки
Так виглядає наш готель Подвір"я . Є альтанки , де ми їли шашлики А це наш номер на третьому поверсі ( трохи було жарко ) Санузел ( вода гаряча була цілодобово)
Готель знаходиться майже на самому березі озера , яке дуже чисте і мілке( добре вчитися плавати) і з піщаним дном , але вода була ще трохи холоднувата . Ми були 4 дні ( для мене хватило , більше я б не витримала ) Комарів було не дуже багато , але захист обов"зково потрібно мати . На Шацьких озерах добре відпочивати з дітьми і з гарною компанією. Ми були перший раз і невідомо чи я ще раз захочу туди поїхати, мені на морі краще подобається
А я хочу похвалитись, накінець-то вчора взяла квитки назад з Сімферополя. На 20 серпня. На морі будемо з 29 липня по 20 серпня.. Ше так довго не була.. шо я там робити буду?
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Натонька, Як це добре , коли є можливість бути 20 днів і більше на морі . 10 днів тільки проходить окліматизація організму, а решту днів він (т.б.т. наш організм) починає набиратися імунітету- так радять лікарі Ми раз також були 20 днів в Болгарії на морі, спочатку здавалося що то дуже довго , але швидко злетів час і ми їхати додому не хотіли. Основне , щоб умови проживання були нормальні. Так що , я вам бажаю : гарної сонячної погоди , теплого ласкавого моря і багато- багато приємних вражень
Ми були на морі 17 днів. Але через 10 днів погода зіпсувалась, тому під кінець ми дуууже хоіли додому - сидіти днями безвилазно і чекати, коли скінчиться дощ - надоїдлива штука!
Містраль, фоточка не завантажилась. А в чому там переваги? Тобто, що подобається і що може комусь не сподобатись, як туди добиратись?
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого