Цей день має чарівне походження, Бо сьогодні твоє день народження, Бажаю,щоб Сонце тебе зігрівало, Люди - усмішку тобі дарували, Природа здоров'я тобі піднесла, А ластівка щастя мішок принесла! А ще романтики дружби, кохання! Прийми же від мене усі ці вітання! Я знаю цей день чарівний, не звичайний, Тож нині здійсняться всі побажання!!!
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Мирославочко! Щиро вітаю тебе з Днем Народженяя! Від усього серця бажаю бути завжди веселою, щасливою, життєрадісною і коханою. Нехай життя буде наповнене теплом і приємними емоціями!!! Нехай фортуна і натхнення завжди йдуть поруч з тобою!
БАЖАЮ: Щастя, радості, кохання Щоб здійснились всі бажання, Миру, ніжності, добра І щоби здоровою була. Щоб цвіла, мов квітка на весні Гарним, пишним цвітом А в душі щоби було Тепле, сонячне літо.
І я хочу привітати Мирославочку з святом! Дуже класно коли теми з вітаннями оновлюються, бо це значить, що людинка-то пустила вже тут корінці . День народження це таке особливе та особисте свято, що кожна людина розуміє його по своєму. Одні дуже радіють з цього приводу, другі навпаки сумують за роками життя, що спливає, а інші взагалі відносяться до нього нейтрально.Я тобі бажаю сприймати життя таким, яким воно є, але завжди намагатись бачити в ньому більше хорошого. Нехай у цей святковий день ти по особливому відчуєш тепло своїх близьких та друзів і по новому будеш відноситись до того, що в тебе вже є. Звичайно я бажаю тобі здоров'я, натхнення та успіхів у всіх твоїх справах, і щоб посмішка завжди прикрашала твої уста!
-------------------- Боже, дай мені душевний спокій, щоб прийняти те, що я змінити не можу Дай мені сили, щоб змінити те, що я можу і мудрість відрізнити одне від другого
Дорога Мирославо! З Днем народження сердечно вітаю!!!!!!!! Зичу щастя, здоров'я й добра, хай сонечко весело сяє і квітує в серці доброта, хай життя завжди цвіте розмаєм і хилить щастя повен цвіт! Я ще раз від душі бажаю здоров'я міцного і многая літ!!!!
--------------------
Я сильна, а значить, я зумію Пройти по життю тисячу шляхів. Я смілива, а значить здолаю Своїх ворогів і підступи злих людей.!