Вітаю тебе з днем народженням! Бажаю тобі, щоб збулись твої найзаповітніші мрії! Бажаю тобі гарних замовлень на тортики! Творчого зросту! Любові чоловіка та приємних миттєвостей кожного дня!
З днем народження!
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
З днем чудовим я вітаю Та від серденька бажаю Щоб свята бували часті Щедрі, пишні та прекрасні Спокій в серці хай панує, Втіху й злагоду дарує Щиро душа хай співає Кожна мить нехай надихає.
Олександра! Від усього серця вітаю з Днем народження! Міцного здоров"я,безмежного кохання,море радості і щастя -бажаю Тобі! Нехай фортуна завжди буде поруч з Тобою і збуваються найзаповітніші бажання!!!
Вітаю з Днем народження, бажаю бути завжди в хорошому настрої, вірити в свої сили, прагнути до втілення своїх мрій в реальність. Бажаю здоров’я, кохання, щастя, вірних друзів, успіхів в особистому житті!
З Днем народження вітаю! І Тобі я побажаю Щастя, радості, кохання, Щоб здійснились всі бажання, Миру, ніжності, добра, Щоб здоровою була. Щоб цвіла, мов квітка навесні, Гарним, пишним цвітом А в душі щоби було Тепле, ясне літо. Побажаю ще й удачі, Щасливої долі, На Канарах зо дві дачі І грошей доволі. Щоб в житті могла здолати Височезні гори, Хоч раз в рік відпочивала На Червонім морі. З Днем народження!!!!!!!!
Вітаю тебе з днем народження! Нехай твоя життєва чаша буде переповнена щастям, здоров'ям і любов'ю! Нехай всі твої бажання збудуться! І хай у тебе все буде так, як ти того бажаєш!
Бажаємо щастя, даруємо квіти, Щоб сонце і зорі плекали тепло, Щоб завжди здоров"я в тебе було. Щоб смутку не знала, ми просимо в долі. Добра тобі й радості, сонця доволі.. Бо людям для щастя багато не треба - Сімейного затишку й мирного неба!