Катю, Іруся, Маруся, Інесо, Славочко, Майя, Оксаночко, Оленочко, Коко Шанель, Іринко, Іваночко, дорогі дівчатонька, від усієї душі дякую Вам за привітання!!! Ваші теплі слова гріють душу і серце, дуже рада, що одного разу зайшла на сайт і знайшла багато файних друзів!!! Щирих і добрих, талановитих майстринь-господинь з золотими руками і невтомною вдачею! Бажаю весняного настрою, злагоди і миру! Дай Боже Вам усього найкращого!
Маринка! Вітаю з святом!!! Хай мрії збуваються, радість буде кожної днини, кохання тобі, вірності, тепла, здоров'я! Бажаю тобі не втрачати натхнення, творити кулінарні шедеври з кожним днем все кращі та досконаліші!
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Натонько, Тобі велике спасибі за чудесний кулінарний сайт, де можна багато навчитись, зарядитись позитивним настроєм на весь день, поспілкуватись з хорошими людьми, знайти друзів і однодумців. Який об"єднує і розкриває людські серця !!! Дякую за привітання!!!!
Хай дороги твої стеляться крилато, І добро не оминає хату, Хай здоров’я, радість і достаток. Сипляться, немов вишневий цвіт. Хай малює доля з буднів свято І дарує ще багато літ!
Від всього серця і душі, прийми мої ти побажання, Хай радість сяє на душі, а в серці хай горить кохання! Не знай ні горя, ні біди, ні сліз, ані печалі, Зумій ти вірність зберегти і бути вірною в коханні!
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.