Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Несолодкі вироби з тіста, Закусочні пироги, відкриті киші, різноманітні кулеб"яки...
sunnygirl
18 лютого 2011 12:41
Повідомлення #21


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
lana ваші булочки дуже апетитні дякую за цікавий рецепт.
Перейти на початок сторінки
lana
18 лютого 2011 12:43
Повідомлення #22


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
уляночка, :3fb:
Оксана4209, :3fb:
sunnygirl, :3fb:

Дівчатка, спасибі вам велике!!!!
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
1 березня 2011 22:35
Повідомлення #23


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Ланочко, смачні, запашні, ароматні булочки!!!!!!!! Дякую за рецепт!!!! :belay:
Перейти на початок сторінки
ksenika
2 березня 2011 14:59
Повідомлення #24


Молода господинька
  • 34

Репутація: 17
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 42
Реєстрація: 2.07.2010

ICQ:--

Бали: 232
Цитата: Natalyadiva
Ланочко, смачні, запашні, ароматні булочки!!!!!!!! Дякую за рецепт!!!

Супер-пупер,яке дякю.Печу вже другий день під ряд.(хліба вже не тре.. :winked: )
Перейти на початок сторінки
lana
2 березня 2011 16:11
Повідомлення #25


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Цитата: ksenika
Natalyadiva
смачні, запашні, ароматні булочки!!!!!!!! Дякую за рецепт!!! :1f7:

Супер-пупер,яке дякю.Печу вже другий день під ряд.(хліба вже не тре..
:1f7:

Дівчатка, як я тішуся з того, що вам сподобалося!!!!
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
5 березня 2011 09:22
Повідомлення #26


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Періжечки з сосисками


- 1 уп листкового тіста
- 0,5 кг сосисок чи сардельок
- 1 велика цибулина
- 200 гр сиру твердого
- 1 перець свіжий чи маринований (в мене був маринований)
- помідорчики
- майонез,
- аджика (можна соус Сацебелі чи кутчуп)

сосиски ріжемо кружечками тоненькими, сир потерти на грубому терку, цибулю підсмажити півкільцями, памідорчики чи перець порізати соломкою чи кубиком. Все вимішами з майонезом та 3 ложками аджики.
Тісто розтачати і порізати прямокутничками (досить великими щоб начинка рівномірно помістилась), викладаємо начинку і заліплюємо. Я переди тим ще робила розрізи спеціальним ножичком, але можна їх і не робити.
Пекти 30 -40 хв.
Перейти на початок сторінки
lana
5 березня 2011 14:16
Повідомлення #27


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1764
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 3240
Реєстрація: 3.01.2010

ICQ:--

Бали: 4355
Пушинка,
Дуже оригінально "упаковані"!!!
Перейти на початок сторінки
Solka
5 березня 2011 22:08
Повідомлення #28


Файна господиня
  • 51

Репутація: 588
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1457
Реєстрація: 8.08.2010

ICQ:--

Бали: 2401
Пушинка, незвичайні і дуже класні пиріжки :winked: :winked: :winked:
а я сьогодні змайструвала такий пиріг - дуже швидкий в приготуванні, смачний і ароматний. Ідею почерпнула з povarenek.ru к-ть і інгредієнти не змінювала (тільки додала цибулину), трішки змінила приготування:

Пиріг, як піца
Інгредієнти:
Курячі яйця 2 шт;
Сіль 0,5 ч.л.;
Кефір 1 стак.;
Сода 0,5 ч. л.;
Борошно 1 стак.;
Шинка (або ковбаса, сосиски) 200 г;
Твердий сир - 200-250 г;
Цибулина 1 шт.;
Приготування:
1. Змішуємо соду та кефір, розмішуємо та ставимо настоюватись пару хвилин. За цей час збиваємо яйця з сіллю. Додаємо кефір до яєць, всипаємо борошно та добре вимішуємо. Тісто виходить рідким;
2. Натираємо сир, нарізаємо шинку кусочками, цибулину кільцями;
3. Форму змащуємо маслом, посипаємо борошном;
4. Виливаємо тісто в форму, зверху викладаємо інгредієнти (шинка, цибуля, сир) та ставимо запікатись в розігріту духовку 20-25 хв. (200 г) до рум'яності.

Смачненького :1f7:

--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh
Запрошую у свій блог homemadebakery-recipes.blogspot.com
:) ♥ ♥ (:
Перейти на початок сторінки
Soni
19 квітня 2011 16:25
Повідомлення #29


Файна господиня
  • 51

Репутація: 2592
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1893
Реєстрація: 22.10.2010

ICQ:--

Бали: 6901
Цибуляники
Тісто:
250 г борошна (півтори склянки)
0,5 ст.води
0,5 ч.л. солі
1 ст.л. рослинного масла
Начинка:
1 середня цибулина
трохи зелені (петрушка)
щіпка солі

Замішуємо тісто, підмішуємо борошном до стану м'якого і пружного. І, накривши, залишаємо відпочити.
Тим часом нарізаємо цибулю і зелень для начинки. Солимо, перемішуємо.
Коли тісто відпочило, ділимо його на дві частини, кожну тонко розкочуємо і змащуємо олією.Звертаємо рулетом, який, у свою чергу, звертаємо равликом. І ще даємо відпочити хвилин 10-15.

Потім равлика розгортаємо в тонкий круг і посипаємо начинкою.
Звертаємо рулетом і нарізаємо на брусочки. Потім брусочки розплющуємо в коржі.
Обсмажуємо з обох сторін, в сковороді з розігрітою олією, під кришкою, до утворення золотистої скоринки.І пригощаємся з бульйоном, супом, або просто насолоджуємося. Чоловік сказав, що це найкраща закусь до пива, більше ніяких чіпсів.
Приємного Вам апетиту!












Цей рецепт побачила на сайті «Готуємо вдома». Під назвою «Катлама. Узбецькі цибуляні коржі »хоча Бабуся хоч і не узбечка, але давно робила такі коржі й називала - ЦИБУЛЯНИКИ. Я про них і забула зовсім, а побачила на сайті і вирішила знову здолати.
так що їмо наші ЦИБУЛЯНИКИ або узбецькі цибуляні коржі.
Перейти на початок сторінки
Пушинка
Готувати може кожен!
20 квітня 2011 10:45
Повідомлення #30


Файна господиня
  • 51

Репутація: 455
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 903
Реєстрація: 31.01.2011

ICQ:--

Бали: 1873
Пиріг особливий




Тісто
- 300 гр води
- 1 ч лож солі
- 1 ст лож оливкової олії
- 450 гр муки
- 2 стлож цукру
- 1 чайн лож сухих дріжджів

Тісту потрібно дати трошки підійти, але не дуже - щоб його багато не було.

Начинка:
- 200 гр броколі (трошки відварити в підсоленій воді)
- 100 - 150 гр печериць (сирих)
- 300 гр курячого сирого м"яска
Все порізати як ам подобається, я ріжу досить великими шматками. Виложити на тісто.

Заливка:
- 0,5 л вершків або сметани, 3 яйця , спеції (сіль, перець, можна потерти трошки сиру) + один секретний інгрідієнт - мускатний горіх. (він надає осоливого, цікавого смаку)
Перейти на початок сторінки
 
« · Пироги · »
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 28 березня 2024 16:03

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 18
Гостей: 16
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100