Хай в кошик вам ляжуть баранчик і паска, Шматочок сальця, запашная ковбаска І писанок пару з корінчиком хрону, Хай плине достаток до Вашого дому! ХРИСТОС ВОСКРЕС! Анимации, Анимационные картинки
У ці урочисті святкові дні сердечно вітаю вас, дорогі дівчата, з Воскресінням Христовим, з Пасхою Христовою, і нехай царюють у ваших серцях радість і душевний спокій.
Бажаю вам і вашим рідним у ці весняні дні відчути повноту життя, щедроти української землі та родинне тепло. Нехай Господь дарує вам любов, радість, мир та злагоду на довгії літа[/b]
Бажаю всім здоров’я, добробуту й успіхів у добрих ділах!
З Воскресінням Христовим щиро Вас вітаю! Жити в радості й любові від душі бажаю! Запашною нехай буде Великодня Паска І до віку буде з Вами світла Божа лакса! Хай Божа Матір Вас охороняє, А Дух Святий здоров'я посилає. Господь дарує Ангела з небес! - Христос Воскрес! - Воістину Воскрес!
З Воскресінням Христовим щиро Вас вітаю! Жити в радості й любові від душі бажаю! Запашною нехай буде Великодня Паска І до віку буде з Вами світла Божа ласка! Христос Воскрес!
--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.
Дівчатка, хочу привітати Вас і Ваші родини з Світлим Христовим Воскресінням. Побажати здоров'я, теплої родинної атмосфери на цілий рік та душевного спокою. Хай Ваші діти не хворіють, хай чоловіки добре заробляють, а страви і тортики ваші будуть найкращими.
P.S. Вибачайте, що наперед, бо їду до батьків. Веселих свят!!!
Дорога Дрімфудівська родино!!! Щиро вітаю з наступаючими Великодніми святами. Смачної вам Паски, гарний яєчок, веселих ягілок і спокою у ваших сім"ях. Я вже їду до батьків, приїду після свят...тому прийміть мої щирі вітання!!!!!
--------------------
Правда — наче гірке питво, неприємне на смак, але воно відновлює здоров'я. О. Бальзак