Пекла пляцок "Кокосовий сон".Ну що я можу сказати:не відповідає даному фото, коржі дуже забиті і не промокають (потрібно значно менше муки), цукру потрібно також наполовину менше-дуже солодкий.А взагальному не поганий пляцок.
цукру потрібно також наполовину менше-дуже солодкий
Натонька саме про це наголосила у своїх коментарях, хоча щодо цукру у кожного свій смак, тож якщо людина любить НЕсолодке, то потрібно було звернути увагу на це зауваження
Марсік
коржі дуже забиті
маргарин - пачка буває 250 і 200 грамова - можливо в цьому причина та й борошно дуже різної якості ....
Я якраз люблю дуже-дуже солодке і то пляцок приторний. А маргарину брала-250гр і муку використовую не перший день.При нагоді спечу з модифікаціями і викладу фото. Я печу вже 30 років пляцки на різні оказії і просто дала свої коментарії.
Мені наприклад пляцок супер, а те що приторний то якраз на мене я таке обожаю. Щодо тіста то ніколи не додаю стільки муки як пише рецепт, мука буває різна, а дивлюсь у процесі, коли мішу то видно чи треба муки чи ні . Тісто роблю мягке, ніжне, тоді при випіканні відповідно не буде забите. Взагалі по-різному може вийти одне й теж тісто, яйця домашні і куплені, особливо помітно і бісквітах, сметана домашня теж краща, ну а мука то без слів, буває всяка. Досвіду звичайно маю менше чим Ви, то мої коментарі
Щодо тіста то ніколи не додаю стільки муки як пише рецепт, мука буває різна, а дивлюсь у процесі, коли мішу то видно чи треба муки чи ні . Тісто роблю мягке, ніжне, тоді при випіканні відповідно не буде забите.
Згодна з marinka на всі 100... Мені завжди підказує досвід, скільки муки треба....Можна вже по зовнішньому вигляду тіста і по консистенції відчути, якими будуть коржі в кінцевому результаті...