Це гра на спритність. Учасники стають один за одним. У кожного в руках по аркушу паперу. Треба по черзі зім'яти аркуш, щоб він перетворився на паперову сніжку, і швидко кинути в корзину, яка стоїть за 3 метри від учасників. Перемога залежить від кількості влучних кидків.
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Учасникам команд треба якнайщільніше притиснутись один до одного, утворивши коло. Ведучий мотузкою виміряє "талію" учасників кожної команди. Перемагає "найхудіша".
-------------------- Фото завантажуємо на сервер Дрімфуда!!! На Радикал не можна!
Де б я на світі не була, Ти зі мною, Україно! Ти - моя мати, що дала, Мені мову солов'їну!
Учасникам команд треба якнайщільніше притиснутись один до одного, утворивши коло. Ведучий мотузкою виміряє "талію" учасників кожної команди. Перемагає "найхудіша".
Гра для дорослих і дітей Всі учасники пишуть на листочках (або господарі готують їх заздалегідь) слова - іменники, потім скидають їх у торбинку, а потім по одному виходять, витягають загадане слово і пояснюють його одним із трьох варіантів: 1. На мигах (без слів); 2. Малюють на дошці. 3. Описово словами, не називаючи його. Можна розділитись на команди і відгадувати почергово - хто відгадає більше. Буває дуже смішно.
Улюблена гра моїх дітей. За допомогою лічилки вибирають сліпого кота, зав'язують йому очі, декілька разів крутять його навколо себе і всі миші розбігаються по кімнаті. Завдання кота - на слух піймати мишу. Увага! Бажано перед тим зробити ревізію в кімнаті і забрати предмети, що б'ються.
Гра з весільних забав, але дітям, думаю, дуже сподобається. Дітей розділити на дві команди, в кожній з них обрати мумію, видати кожній команді по рулону туалетного паперу і хто швидше справиться з обмотуванням мумії.
На стіл викласти декілька іграшок, дати дитині подивитися, щоб запамятала, накрити хустинкою, одну іграшку забрати. Дитина повинна сказати, чого бракує. Варіанти: - з часом кількість викладених і забраних іграшок збільшувати. - можна не забирати, а міняти місцями іграшки.