Іруся, я в захваті! Пиріг-піца з цікавою назвою практичний, бо все є такі продукти в наявності! Тісто філо по-різному з Марінкою пробували. Цей твій варіант теж мене зацікавив! спробую найближчим часом, трохи роботою привалили....
В розрахунку на 0,5л банку: на дно: 1 лавровий листок по 2-3 горошини чорного і духмяного перцю гриби (відварені у підсоленій воді) - накладаємо в кожну банку Зверху додаємо: 1ч.л. оцту 1ч.л. солі 2-3ст.л. киплячої олії Залити до верху кип'ятком, накрити кришкою, стерилізувати 30хв.
P.S. Ура!!! Я нарешті дочитала інструкцію від моєї багатофункційної духовки і згідно з інструкцією простерилізувала одночасно 9 баночок. Колись в мене була газова духовка - все в ній стерилізувала "на око" - добре на тому руку набила, а купила електричну для кращої випічки - там стільки режимів і можливостей - без інструкції краще не підходити!!!
Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 29 вересня 2010 15:29
-------------------- Посмакуємо?!...
Рецепт моєї мами – кожного разу з’їдається до останнього шматочка! Почистити два 1,5кг карпа (або один двокілограмовий), луску відібрати окремо, добре промити, покласти в марлю, зав’язати. Для бульйону відібрати голови, хвости, плавники, рибу порізати на порційні шматки. З 3-4 цибулин, 2 морквин , 1-2 петрушок, луски, спецій, голів-хвостів та плавників зварити бульйон – 40хв. Отриманий бульйон процідити, знову покласти в нього луску(в марлі, звичайно), довести до кипіння. Покласти шматки риби, прокип’ятити 20хвилин, акуратно витягнути рибу, розкласти в тарілки, залити ще раз процідженим бульйоном, прикрасити фігурно вирізаними морквинками, зеленою петрушкою, відставити, щоб охолов.
Іринко, смакота в тебе на сторіночці! Рибу заливну дуже люблю! На грибочки якось напрошуся :) Рада за твою покупку, теж мрію про нову духовку, та в мене вже ніде яблуку впасти. Як у тій гуморесці Андрія Сови «Шукай собі більшу кухню, або меншу жінку»