Дивлюся я на ті смакоти і вже давно зріє питання .Але чогось встидалась питати.Якже вам вдається мати таку фігурку і готувати так багато дріжджового і всякого тіста?І взагалі це я у всіх тутешній газдинь питаю.Бо я лиш спечу якийсь пляцок чи ше там шось і все!!!Капець моїй талій(якшо така ше є))))
--------------------
Найдорожче намисто на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають...
Якже вам вдається мати таку фігурку і готувати так багато дріжджового і всякого тіста?І взагалі це я у всіх тутешній газдинь питаю.Бо я лиш спечу якийсь пляцок чи ше там шось і все!!!Капець моїй талій(якшо така ше є)))) laughing
Моїй також капець (поки годувала малу до минулого тижня про талію особливо не думала) - але я не втрачаю надії, тим більше. що недавно у нас з'явилася шведська стінка з купою прибамбасів - буду зменшувати...
Ірка-Шкірка я в захваті від тієї смакоти, яку ви приготували
--------------------
I am a chef, baby, I can cook even a dinosaur, if I find some fresh Запрошую у свій КУЛІНАРНИЙ БЛОГ - solomynka.blogspot.com :) ♥ ♥ (:
Ірка-Шкірка, До речі,хочу спитати як ти відлучила малу ,бо моя ночами кричить, як різана.А цієї ночі то взагалі аж істерику мала так заходилась! А я як годую то навпаки поправилась.
--------------------
Найдорожче намисто на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають...
Ірка-Шкірка я в захваті від тієї смакоти, яку ви приготували m0512
Дякую, Солька! Звертайся до мене на "ти", будь-ласка.
Цитата: sunnygirl
воно виходить як слойоне?
Так . Швидке листове тісто і мало з ним мороки, ще й на запас можна заморожувати.
Цитата: ІНЕСА
До речі,хочу спитати як ти відлучила малу ,бо моя ночами кричить, як різана.А цієї ночі то взагалі аж істерику мала так заходилась! А я як годую то навпаки поправилась. m05002
Я малу віддала мамі на три ночі - сама побігла на здибанку з дівками , потім мала в мене ще ніч покричала, а тепер регочеться і жартома хоче гамати мене. Ще й до пляшечки вернулась тимчасово - прийшлось витягати назад.
Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 22 вересня 2010 21:21
-------------------- Кулінарна мандрівка