Іринко, весело в тебе! Згадала, як наша перша вчителька показує картинку з книжки: на ній сім"я вечеряє, а котик лащиться до ніг господині. Вчителька питає:"звідки тут ми можемо здогадатися про ласку і любов ?" Ми, учні, не вміли відповісти. А той котик на картинці це і символізував. У тебе дітки змалку вчаться все живе любити. Ми теж їдемо до родичів, дітки так вже чекають, щоб з квартири вирватися. Гарних вам свят!
Дякую, Лано! Донечка - моє найменше сонечко і помічниця! Славочко, постійно забуваю тобі сказати, що я в захваті від твоїх рушників і серветочки на кошичок. Мені сусідка і схему дала, і тканину (в мене лише дуже груба), але я так закрутилась, що ніц не вишила... Гарних вам свят, смачної паски, рум"яної ковбаски, цілий день веснянок і всяких забавлянок ! А я цього року хочу на Пасху попасти на Кайзервальд - я його дуже люблю! А в понеділок - на село (туди-сюди).
А я цього року хочу на Пасху попасти на Кайзервальд - я його дуже люблю!
Не будь вредна, не сип мені сіль на рану. Я виросла на Кайзервальді і так хочу поїхати аж пищу, вже чоловіка замучила. Он тільки мені то так накладно фінансово з моїми гавриками.
Ірка-Шкірка, такий гарнезний кошичок ти зробила дпя своєї доцї . Я теж для свого бешкетника робила, хотіла сфотографувати після церкви, але вид у нього після дощу був не фотогенічний .