Іринко, гарнезний який в тебе котик, ну і очі в нього на першій фотографії . Нічого, що збитки робить, так напевне веселіше жити і дітям забавка . Я чомусь думала, що Миколайчик лише дітям подарунки роздає .
Іринко! Я просто у захваті від перегляду Твоєї сторінки!Ось зайшла...,а виходити не хочу!Тут так смачно,стільки всього наготувала!!Супер!А крашанки-витвір мистецтва!Молодчина! Ну а що вже котики....!Я їх так люблю,а тут така краса,особливо-літаючий!Що ж це за котик такий?Як ви його сфотографували?Такого я ще не бачила! Дуже дякую за прекрасні рецепти і гарний настрій,який з"являється від перегляду Твоєї темки!
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 17 травня 2010 11:09
Котик час від часу дає перцю, але без нього було би дуже сумно . Хоча всі знайомі, побачивши, що він зробив зі стінами коридору після ремонту, кажуть:"В мене він би довго не жив!" ... А до дитини він дуже толерантний - терпить до останнього, але й дитина його любить - тулькає, гладяє, цьомає... А на Миколая у нас і морський свин отримує подарунки... А щодо літаючого котика Баксіка... Це наша бабуся Маруся на Різдво приїхала до Львова зі всією своєю господаркою - котом і псом! От діти і бавились з ним - старший підкидав, а молодший фоткав - кіт при цьому не постраждав - навіть не тікав - він такий спокійний...
А це песя нашої бабусі Марусі - лохматенція Рокся!
Повідомлення відредагував Ірка-Шкірка - 2 квітня 2010 11:21
-------------------- Кулінарна мандрівка
Іриночко! Фото Баксіка дуже вдале і котик,наче модель,пухнастий ,чистенький,його можна в інет загрузити на конкурс!Собачка теж гарненький,веселий і добрий! Супер! :
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 17 травня 2010 11:10
О! то тобі мирна попалась. Я як в далекому дитинстві пробувала доїти то вона мені перед очима добре хвостом махала. А мій правовірний мене підколює що я корови доїти не вмію. Подумаєш, тоже мені досягнення техніки.
Доречі, іду будити домашніх, бо хочу масу до твого білого яблучного зробити і пересмарувати. Як варила яблука, то згадувала дитинство і ябчанку.
Повідомлення відредагував Маруся - 3 квітня 2010 06:21