Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Натхнення на кухні або Маруся частують, настроєва господиня пригощає
sunnygirl
7 лютого 2010 19:32
Повідомлення #61


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Рибка чудова.
Перейти на початок сторінки
Маруся
7 лютого 2010 21:43
Повідомлення #62


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618


Знову рада всіх бачити у себе. Сьогодні частуватиму печеною бараболькою і легким пляцком з горіхами. Отже почнемо з барабольки.
Тому що мій коханий дуже вважає за свою фіґуру і страрається не їсти смаженої їжі, отже я майже все запікаю в братрурі. Їсти хочуть всі і не просто а смачно. Бульбочка дуже смачна і дуже легка в приготуванні, адже ми такі зайняті господині бо треба ще і за дітисками встигнути, і в інтернеті посидіти і до чоловіка подивитись.

Отже, бараболька запечена з розмарином



Бараболю розкраяти на більш менш однакові кусочки, додати пів чайної ложечки сушеного розмарину або одну гілочку свіжого, додати порізаний на плястерки один-два зубчики часнику, посолити, поперчити і додати три ложки олії без запаху. В мене була оливкова.



Розігріти духовку до 200 градусів цельсія. Викласти одним шаром на бритванку бараболю. Накрити бритванку фольгою і запікати десь пів години. За десять хвилин до кінця зняти фольгу, щоб бараболя підсмажилась, або не знімати і вона залишиться білою.

Виходить дуже смачний гарнір в пісний день.


Повідомлення відредагував Маруся - 7 лютого 2010 22:46
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
7 лютого 2010 21:47
Повідомлення #63


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Маруся
дже ми такі зайняті господині бо треба ще і за дітисками встигнути, і в інтернеті посидіти і до чоловіка подивитись.


А декому ще й на роботу збігати....попрацювати...для зміни декорацій... lol Бараболька молоденька??? Ну, в нас такого чуда серед зими нема... smile І я хочу!!! запахло літом.... smile
Перейти на початок сторінки
Маруся
7 лютого 2010 22:03
Повідомлення #64


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Коко Шанель
Бараболька молоденька???


В принципі вона в нас така кругло-річно є. Вона не дуже молоденька. Але той сам принцип можна використати з любою, навіть старою. Тільки стару треба буде пообирати від шкіри і покраяти на плястерки, десь на вісім. І так само запекти з травками і часничком.
Перейти на початок сторінки
marinka
7 лютого 2010 22:09
Повідомлення #65


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Марусечко, апетитна бараболька!
Молоденька!


Перейти на початок сторінки
Маруся
7 лютого 2010 22:11
Повідомлення #66


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Хочу ще запропонувати дуже смачний і швикрий в приготуванні
пиріг з згущеним молоком і горіхами



Сиділи ми вчора з чоловіком на кухні і я все думала я щоб такого смачненького солодкого спекти, і тут він прибіг з ґазетою і каже - ОТАКЕ!
Я зробила. Вийшло дуже смачно. Чоловік хвалив і казав робити ще.

Отже:
тісто:
100 гр вершкового масла
1/2 скл цукру
1,5 скл муки
1/4 ч.л.солі (я дала дрібку)
2 яйця

З складників замісити мягке тісто і застелити ним форму роблячи бортики на один сантиметр. Зверху викласти дві склянки грубо-посічених горіхів і залити банькою (400 грам) згущеного молока.




Духовку розігріти до 220 градусів цельсія. Поставити пляцок в духовку і пекти при тій температурі хвилин 10. Потім знизити температуру до 170 градусів і пекти ще 20 хвилин. Витягти з духовки, спочатку дати остигнути в формі хвилин 15 а тоді викласти на решітку. Подавати розрізавши на квадрати.



СМАЧНОГО!!!
Перейти на початок сторінки
Маруся
7 лютого 2010 22:15
Повідомлення #67


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Марінка, Коко Шанель частуйтесь на здоров*я!
Перейти на початок сторінки
gutka
7 лютого 2010 22:21
Повідомлення #68


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Маруся
пиріг з згущеним молоком і горіхами

який напрочуд смачний вигляд має твій пиріг, я просто незнаю як все "перевипробувати"
Перейти на початок сторінки
gutka
7 лютого 2010 22:23
Повідомлення #69


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Маруся
бараболька запечена з розмарином

я спершу подумала, що це яблука feel , а вже як почала читати...картопелька запечена - це дійсно смачно
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
8 лютого 2010 18:50
Повідомлення #70


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Смачна духмяна картопелька і гарний пиріг! wink wink
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 квітня 2024 05:10

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 26
Гостей: 22
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100