Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Натхнення на кухні або Маруся частують, настроєва господиня пригощає
Маруся
16 червня 2010 06:37
Повідомлення #351


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: marynovychss
На вигляд дуже смачно.


Всі і чоловік також, казали що й дуже смакувало. belay
Перейти на початок сторінки
Маруся
6 липня 2010 04:26
Повідомлення #352


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Баклажани, запечені з фетою



Пропоную дуже смачний і простий рецепт баклажанів. Давала одна дівчина на форумі Дівочі Посиденьки. Вирішила спробувати. Добрий перепис. Подавала гостям з України. Всім сподобалось


Розігріти духовку до 200 градусів.
Розрізати баклажани навпіл уздовж (не відрізаючи зелену частину). У кожній половинці ножем зробити по діагоналі кілька паралельних надрізів в один бік, а потім – в інший, так, щоб утворився малюнок з ромбів. Шкірку не протикати.
Щедро полити половинки оливковою олією. Посолити, поперчити, посипати сумішшю італійських спецій (чабер, базилік, душиця тощо).
Застелити деко пергаментом або фольгою, викласти баклажани м’якоттю догори і поставити в духовку приблизно на 25-30 хв.
Фету (на 1 великий баклажан – десь 150 г) розім’яти виделкою, додати сироватку, щоб консистенція стала як у густої сметани. Покласти зубчик подрібненого часнику, додати ті ж спеції.
Вийняти баклажани, намастити фетою і поставити в духовку ще на 10 хв. Вийняти, посипати петрушкою чи іншою зеленню до смаку.



Повідомлення відредагував Маруся - 6 липня 2010 05:27
Перейти на початок сторінки
Маруся
6 липня 2010 04:48
Повідомлення #353


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Кекс з цукіні і шоколадом



Ось і почався сезон кабачків і їх треба використати в кожній страві, бо їх так багато що вже не знаєш куди запхати а народ не спішиться їсти.

Так ось, пропоную досить смачний, особливо на сніданок з маслом кексик.
3 скл муки
1/2 ч.л. порошку до печива
1 ч.л. солі
1/2ч.л. цинамону і мускатного горіху (можна оминути)
1 ч.л. соди
3 яйця
2 скл цукру
1 скл олії без запаху
2 ч.л. ванільного екстракту або ванільний цукор
1 середній кабачок/цукіні втертий на грубій терці
1 скл подріблений хоріхів
1 скл подрібленого шоколаду або шоколадних чіпсів
1 ч.л. цедри цитрини або помаранчі

Прогріти духовку до 190 градусів.(350 фаренгайта) Дві бритванки на маленький хлібець висмарувати маслом і присипати мукою.

Просіяти разом муку, порошок, сіль, соду і цинамон з мускатом.

В великій мисці збити яйця поки не подвоять в розмірі, додати цукор і продовжувати збибати поки не розтопиться цукор. Додати олію, ваніль, кабачок, горіхи, шоколад і цедру. Все щераз гарно перемішати. Всипати муку і перемішати. Розділити на дві бритванки і випікати 50-60 хвилин поки сірничок не буде сухий.

Подавати з збитою сметанкою або маслом. Смачного!

Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
6 липня 2010 10:04
Повідомлення #354


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Цитата: Маруся
Баклажани, запечені з фетою
,
Цитата: Маруся
Кекс з цукіні і шоколадом
- цікава воно штука!!! Дуже апетитна на вигляд!!!
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
6 липня 2010 10:16
Повідомлення #355


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Цитата: Маруся
Кекс з цукіні і шоколадом

Цікавий рецептик winked
Ми якось вареня із кабачків варили, а от кексів ще не пробувала:)
І баклажани такі апетитні winked Я дуже люблю сир фету - то цей рецепт для мене no
Перейти на початок сторінки
Славочка
6 липня 2010 10:48
Повідомлення #356


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Марусю, все смачне--і запіканкка, і кекс і особлтво для мене апетитно виглядають баклажани з фетою. Все попробую.
От хочу подякувати за правдиве тісто для піци, вже давно хотіла його спробувати. Так просто закинути в комбайн---і готово. Фото в звітах.
Перейти на початок сторінки
gutka
7 липня 2010 00:01
Повідомлення #357


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Цитата: Маруся
Кекс з цукіні і шоколадом

дУже цікавий рецепт, у мене дуже багатий урожай на цукіні - тож спробую приготувати
Перейти на початок сторінки
Маруся
7 липня 2010 07:28
Повідомлення #358


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Цитата: gutka
мене дуже багатий урожай на цукіні


У мене також. Маю ще одного дуже цікавого переписа на кексик, правда мені бракує до нього горіхів-міґдалів. Куплю і покажу. Мені він дуже подобається, цей кексик.

Цитата: Славочка
От хочу подякувати за правдиве тісто для піци


Дякую Славочка що спробувала мого рецепта. Я така трохи лінива господиня, не дуже маю час а годувати мої піранії треба, он я і користуюсь таким щоб пошвидше і попростіше. love

Цитата: Ірка-Шкірка
Дуже апетитна на вигляд!!!

Цитата: Volo-shka
Цікавий рецептик


Дякую дівчатка що заглянули. Рецепт і справді досить добрий. Сестра забрала собі другого кексика додому, а першого ми з’їли на сніданок. laughing
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
9 липня 2010 10:51
Повідомлення #359


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Запіканки дуже апетитні і кекс теж гарний.
Перейти на початок сторінки
Маруся
23 серпня 2010 06:37
Повідомлення #360


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Давненько я ніц не писала... трохи скучила за вами. Почала нову роботу і якось не було часу ані дихнути ані відпочити. Поки мама на роботі з дітьми бавиться няня але скоро вже підуть до школи.

Вчора випробувала ще один перепис німецьких булочок, здається їх баварськими називають. Вони випікаються в заливці з молока.

Дріжджові бульхтен з повидлом



750 гр муки
1 яйце
175 гр цукру
дрібка солі
цедра одної цитрини
42 гр свіжих дріжджів (у мене було 50)
125 гр масла
500 мл молока
125 гр повидла
2 ст ложки цукрової пудри

Всю муку просіяти в миску додати сіль, цукор, цедру. Дріжджі засипати 2 столовими ложками цукру і розтерти щоб були рідкі.100 грам масла розтопити і влити 350 мл молока. Додати до муки яйце а потім і дріжджі і молоко з маслом. Замісити мягке тісто. Я це діло довірила міксеру. Пропорції були надиво дуже точні і не треба було ані додавати ані віднімати нічого.
Дати постояти хвилин 40 до години. Розділити на 12 частин, зробити паляничку в середину покласти чайну ложку мармоляди, тоді заліпити все арно і зробити кульку.
Кульки викласти в змазани глибоку форму. Булочки залити наступною сумішшю - 150 мл молока, 25 гр цукру і 25 грам розтопленого масла.
Випікати при температурі 200 градусів 30 хвилин.



Тісто мені діуже сподобалось і я з нього ще зробила кілька ватрушок.

Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 17 травня 2024 04:07

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 9
Гостей: 7
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100