|
|
  |
 Натхнення на кухні або Маруся частують, настроєва господиня пригощає |
|
| Маруся |
 4 лютого 2010 02:41
|

Професіонал
Репутація: 193 
Група: Vip-кухар
|
Яблучні пишки Мої вибреди люблять щось файненького з*їсти на сніданок, тому я мушу мати на поготові швидкий і смачний перепис пампушків, пишок або оладок. Цей перепис в нас гарно прижився бо можу зготувати його коханому і дітям за короткий час, поки вони збираються до школи. 1/2 скл молока 1 яйце 1 1/2 скл муки 1/2 скл. цукру 1 ч.л. порошку до печива 2 ст.л. вершкового масла 1 середнє яблуко улюблена есенція (ванілія, ромова, помаранчева) цедра з помаранчі або цитрини (за бажанням) олія для смаження мід, цукор пудра Масло розтопити. Яблуко потерти на грубім терку. В мисці збити молоко з яйцем, легенько додати масло, щоб не звурдилось яйце, далі додати цукор, муку, порошок до пeчива, есенцію, цедру. Все гарно вимішати. В кінці додати яблуко і щераз все перемішати. Олію налити в глибоку пательню і довести майже до кипіння. Ложкою викладати тісто в олію і смажити пишки. Подавати посипавши цукром пудрою і поливши медом.  Перепис взято на польському сайті Wielkie Zarcie |
|
|
|
| Маруся |
 4 лютого 2010 02:50
|

Професіонал
|
Американська ПіццаЯкщо ви завітаєте в Америку і скажете що вам захотілось піцци, вам запропонуюсь просту піццу з помідоровим сосом і сиром. Тільки таку їдять мої діти. Ось як я її готую. Спочатку приготую тісто пісне дріжджове, про яке говорилось в сусідній темі. Далі тісто розтягаю руками, і БОРОНИ ВАС БОЖЕ тісто на піццу розкачувати валком на дошці. Тісто повинно бути кімнатної температури і тягнутись досить легко. Починаючи з краю розтягуєте його а величину своєї бритванки. Можна викласти на присипану стільницю і розтягнути руками на столі а потім перекласти в бритванку. Це буде виглядати приблизно так:  тут видно, що тісто розтягується досить тонко. Краї можна посипати сиром і знову загорнути в середину і заліпити. Я не роблю бо мої не їдять такого, а піцца в основному для дітей і мужа. Наступним викладаємо на центр три-чотири ложки соусу і круговими рухами розпреділяємо по всій поверхності:  Далі піцца густо посипається тертим сиром моцарелла (це якщо сирна просто, бо можна робити без соусу а з свіжою моцареллою і рікота сиром, то це вже буде піцца для мами, але тут робилось для дітей і це вже варіації на саму пересічну піццу)  Поки робимо піццу нагріваємо братруру до 450 градусів фаренгейта тобто 220 цельсія. Для себе зробила висновок що можна було і меншу температуру зробити але мої одобрили і таку. Садимо у піч і випікаємо 10-12 хвилин. Якщо нижча температура тоді 15 хвилин. Витягаємо піццу з п*єцу і розрізаємо на 8 сегментів/трикутників. УСЬО!!! Смачного. «Ловкость рук и никакого мошенничества» ;)  |
|
|
|
| Маруся |
 4 лютого 2010 02:54
|

Професіонал
|
Правдиве тісто для піцци Тісто на піццу ніколи не робиться на молоці. Власне це тісто пісне і робиться лишень на воді і оливковій олії. На склянку теплої води беремо одну пачечку сухих дріжджів (в пачці від 7 до 9-ти грам) одну ложечку цукру, пів ложечки солі, дві ложки оливкової олії і приблизно 450 грам муки. Замішуємо тісто, воно повинно бути мягке. Я це роблю в комбайні бо руць шкода. Ставимо на годинку аби підійшло. Воно дуже добре зберігається в холодильнику кілька днів. З нього чудові піцци, кальзони або пампушки. Раджу подивитись ось це відео, навіть не знаючи мови варто просто подивитись. http://www.guba.com/watch/3000091092 |
|
|
|
| Маруся |
 4 лютого 2010 06:18
|

Професіонал
|
Чудове дріжджове тісто Правда зимою ожини не такі смачні як літом, але тісто вартує уваги. Це тісто я підглянула в Дарії Цвек але модифікувала з часом під свої настрої. Тісто дуже легко замісити як руками так і в хлібоп*єцику. 1/2 скл. теплої води ванілія 1/2 скл сметани (у мене була маслянка) 3 великих яйця кімнатної температури ( у мене всі продукти були кімнатної температури) 6 ст. ложок цукру (вийшло досить солодке, тому цукру можна менше) 6 ст. ложок масла або марґарини. Можна мішати жири а можна дати олії. 3/4 чайної ложки солі 4 1/4 скл муки (я дала тільки 4-ри) 3 чайні ложки сухих дріжджів (я їх попередньо розвела з одною ложкою цукру і двома ложками теплої води, щоб підійшли) Все помістити в хлібоп*єц на режим ТІСТО і через 2 години будете мати чудову здобу з якої можна робити любі булочки, завиванці чи плетінки. Я все вимішала в кухонному комбайні а потім руками вбила повітря в тісто, десь хвилин сім. Тісто мені ДУЖЕ сподобалось.  |
|
|
|
| Volo-shka |
 4 лютого 2010 09:08
|

Професіонал
Репутація: 178 
|
Маруся, классс! Читала рецепти із роззявленим ротом, а від фоток слинка котилася Списала собі все, бо в мене їдять і піцу, і булочки, і млинчики також полюбляють. А Африканський салат - то взагалі відпад. Тільки маю питання , що таке трускавки????
--------------------
Солодкі фантазії |
|
|
|
| Натонька |
 4 лютого 2010 10:16
|

Професіонал
Репутація: 183 
Група: головний адмін
|
Volo-shka трускавки то полуниці по-нашому 
--------------------
Правила форуму. Читати всім!
Є на світі моя країна, найчарівнішая перлина, в моїм серці вона єдина, це моя Україна! |
|
|
|
| Майя Шутенко |
 4 лютого 2010 10:20
|

Професіонал
Репутація: 249 
|
Маруся!Випічка -вищий клас!Дуже майстерно приготовлено і фото високопрофесійне! Впевнена,що на твоїй сторінці буде великий потік відвідувачів і гостей! Я приємно вражена!  |
|
|
|
| уляночка |
 4 лютого 2010 10:36
|

Професіонал
Репутація: 62 
|
Маруся, стільки багато рецептів!!! аж зачиталася!!! всі такі домашні і гарні !!! такі як ми любимо Піцу я також готую по схожому рецепту  Наступного разу попробую ваш))) |
|
|
|
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0
 Інформація
| Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості, не можуть залишати відповіді в даному форумі. |
|
| |
|
Зараз: 31 липня 2010 08:44 |
|
 |
 |
Онлайн :) |
 |
 |
| |
 |
Всього на сайті: 8
Гостей: 5
Користувачі: - відсутні
Роботи: MSN Bot, Google AdSense, Google Bot
Останні 20 відвідувачів на сайті: lana, Ludany, Olenochka, silverOKi, olena, Галя, Орися, Лемуся, Яруська, ЛАНА, natalo4ka, tanya75, vitamaks, starirena, Valentina, lingrod, Ірця, EVAKI, Оля-ля, мари4ка
|
 |
|
 |
 |
 |
Нове на форумі |
 |
 |
| |
 |
 |