|
|
  |
 Натхнення на кухні або Маруся частують, настроєва господиня пригощає |
|
| Ірка-Шкірка |
 8 березня 2010 02:57
|

Професіонал
Репутація: 293 
Група: Vip-кухар
|
Маруся А ще похвалюсь чудом яке у мене час забирає Чудо-донечка, татово-мамине сонечко  ! Маруся рисово-рибні кульки Дуже оригінальний гарнір так гарно виглядає  !!! І коли моя середня дитина полюбить рис  ? Пампушки в глазурі - супер! Поки ти виставляєш рецепти, я не встигаю коментувати  .
--------------------
Посмакуємо?!... |
|
|
|
| Маруся |
 8 березня 2010 03:07
|

Професіонал
Репутація: 196 
|
Ірка-Шкірка І коли моя середня дитина полюбить рис та з моєї саранчі тільки середульша і їла ті кульки і казала що смачні. Пампушки в глазурі - супер! Ще є. Збирайся швиденько і заходь на чай, поки не поїли все. |
|
|
|
| Ірка-Шкірка |
 8 березня 2010 03:11
|

Професіонал
Репутація: 293 
|
Маруся заходь на чай, поки не поїли все Думаю, що не встигну - поки долечу, точно все з"їдять  !
--------------------
Посмакуємо?!... |
|
|
|
| Славочка |
 8 березня 2010 08:13
|

Професіонал
Репутація: 333 
|
Маруся, треба моїй вереді зробити такі кульки. А то рис на гарнір завжди відсуває з тарілки. Дякую за ідею. Пампухи смачнезні. |
|
|
|
| Маруся |
 21 березня 2010 01:03
|

Професіонал
|
Мене тут трошки не було бо Маруся запакували свою команду (4-ро діток) в машину і вирушили в близьке зарібужжя - Оттава, Канада. Дорога нас займає 7.5 до 8-ми годин. Діти в мене добрі так що їхали ми гарно і вони дуже хотіли побачити свого друга. Додому до татка їхати не дуже спішились тому дорога додому виявилась довшою ніж би хотілось. Але тато нас вдома чекали і зробили нам несподіванку - купили новий плазмовий телевізор а мамі нового компутера, бо на старому вже не можливо було нічого зробити. Досить ліричних відступів, треба щось смачненьке схрумати. Пропоную зупку з манними кльоцкамиВ дитинстві я дуже не любила манку бо в садочку її готували з грудками і без смаку, зате бабцині кльоцки в зупці їла з великим задоволенняам. Отже наливаємо в середній банячок води, як закипить кидаємо одну покраяну моркву, потім бараболю. Робимо кльоцки. 1 яйце збити в мисочці, додати 1-2 ст ложки олії або розтопленого масла і 1/4 скл манної крупи. Посолити, поперчити. Все гарно вимішати. Тісто повинно бути мягке, майже рідке. Залишити його на кілька хвилин, щоб манка набухла. Набирати ложкою тісто і легенько кидати в кип’ячу зупу. Дати поваритись 5-10 хвилин. Кльоцки набухають після того як постоять. Заправити підсмаженою цибулькою з морквою. В кінці додати багато зелені. |
|
|
|
| Маруся |
 21 березня 2010 01:17
|

Професіонал
|
Мій муж без зупи не уявляє життя, отже якщо в хаті нема зупи то рахуй що нема що їсти. Пропоную і вам ще одну зупку: Грибово-перлова зупка Варимо в великій (у мене було 3 літри) кількості води 3/4 скл перлової крупи. Додаємо улюблену приправу або кубик, для смаку. Після того як крупа майже готова готуємо заправку. 10 шампіньйонів ріжемо на плястерки і висмажуємо з половиною середньої цибулі і одною морквиною натертою на терці. Додати все до крупи, вкинути перець горошком і лавровий листок. Дати закипіти і приправити до смаку. Зауваження: я завжди приправляю їжу в процесі готування після кожного нового продукту але так щоб не переборщити. Тому тут не пишу посолити, поперчити. Надіюсь на вашу інтуіцію.  |
|
|
|
| Маруся |
 21 березня 2010 01:35
|

Професіонал
|
Моя товаришка в заграманицях поділилась зі мною дуже смачним рецептом рибки під гірчичним маринадом з булочкою. У мене не виявилось вдома солодкої гірчиці тому взяла звичайну і розвела майонезом і додала кропу, а в переписі того не було. Отже прошу: Біла риба під гірчичним маринадом з булочкою 1 кг білої риби 1/4 скл солодкої (діжон) гірчиці 2 ст ложки олії 2-3 скибки свіжого білого хліба пучок петрушки 1-2 зубці часнику аспараґус Розігріти духовку до 200 градусів цельсія. Рибу покраяти на порціонні куски і викласти або на змащений жиром лист або на бритванку застелену промасленим папером. Хліб покраяти на невеличкі куски і змолоти в блендері. Додати ложку олії і поставити в мікрохвильову піч на 30 секунд. Перемішати і знову поставити ще на 30 секунд щоб крихти підрумянились. Додати дрібно покраяну петрушку. В іншій мисці змішати решту олії, подріблений часник і гірчицю. Рибу змазати гірчичною сумішю і зверху накласти сухарі. Так повторити з кожним куском риби. Поставити в духовку на 25 хвилин. Риба повинна бути мягка але не сира. В переписі писало покласти аспараґус попередньо посолений і поперчений і политий оливою поряд з рибою, але я поклала в іншу посудину і запікала разом з рибою. Подавати рибу викладеною на аспараґус з рисом і овочами або салатом. |
|
|
|
| Маруся |
 21 березня 2010 06:24
|

Професіонал
|
Цитата: Natasha Маруся, все виглядає дуже апетитно! Дякую, воно справді було смачне і вартує аби таке спробувати. |
|
|
|
1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0
 Інформація
| Відвідувачі, що знаходяться в групі Гості, не можуть залишати відповіді в даному форумі. |
|
| |
|
Зараз: 3 вересня 2010 06:09 |
|
 |
 |
Онлайн :) |
 |
 |
| |
 |
Всього на сайті: 9
Гостей: 2
Користувачі: - відсутні
Роботи: Google Bot, crawl Bot, MSN Bot, MSN Bot, MSN Bot, MSN Bot, Yandex Bot
Останні 20 відвідувачів на сайті: izkatya732, Анжеліна, Ірця, mahjongi, natastasenko, Nadijka, oksana, Маруся, Ірка-Шкірка, laima, Lesia, мари4ка, свєта76, lingrod, Оля-ля, gutka, ІНЕСА, нетік, troyan1, karina1607
|
 |
|
 |
 |
 |
Нове на форумі |
 |
 |
| |
 |
 |