Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Натхнення на кухні або Маруся частують, настроєва господиня пригощає
marinka
18 лютого 2010 12:09
Повідомлення #121


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Коли не загляну до Марусі, там завжди смачно! winked

Перейти на початок сторінки
Volo-shka
18 лютого 2010 14:48
Повідомлення #122


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Маруся, смачнісссіііімо!!!!
Монастирський пиріг це саме те, що треба коли дуже хочеться солодкого в піст, а нічого не можна. Рецепт списала. Приготую своїм студентам (може й мені шматочок перепаде)
Перейти на початок сторінки
Маруся
22 лютого 2010 06:06
Повідомлення #123


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Я вичитала такий перепис пісних оладок на якомусь сайті і мене зацікавило як ж таке може смакувати. Зробила і пожаліла, бо сама все з*їла а чоловікові дісталось лише трошки. Така смакота з варенням, що зовсім на пісні не схожі і не тягнуть. Ой біда. Ще з таким пощенням поправлюсь. am

Пісні оладки/млинці




2 стакана муки
1.5 стакана воды
30 г дрожжей
1 ст л сахара
соль по вкусу

Для жарения: 100 мл растительного масла

Инструкции:

1. Дрожжи развести в теплой воде. Добавить сахар, соль, всыпать муку и замесить тесто.

2. Когда тесто поднимется, не перемешивая, выкладывать его ложкой на раскаленную сковороду, обжаривать оладьи до зарумянивания.


Перейти на початок сторінки
Маруся
22 лютого 2010 06:24
Повідомлення #124


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Хочу запропонувати вам дуже швидкий і цікавий перепис чудового гарніру. Мені лікар порадив, що любі макаронні вироби краще споживати з водою в якій вони варились. Ось, що з того вийшло.

Спіральки з горошком



Я приготувала з 1/3 пачки макаронів спіральки, тобто самих макаронів було десь грам 100-150.
50 грам зеленого мороженого горошку, зварити в мікро
1 пачка зупки з грибів
зелень і сир (за бажанням)

Отже в баняк наливаємо 3 склянки води і даємо закипіти, як тільки вода закипіла всипаємо макарони і варимо майже до готовності. Коли залишається десь приблизно 1 склянка води, всипаємо до макаронів або грибовий кубик, або грибову зупку в порошку, розраховану на одну порцію. Гарно все вимішуємо, щоб порошок розчинився і всипаємо зварений зелений горошок. Вимішуємо і даємо закипіти. Дивимось, якщо мало води, то підливаємо. Подаємо з зеленю і посипаємо сиром пармезан, за бажанням. Я посипала лише дрібно-посіченою петрушкою.
Вийшло дуже смачно, бо грибна зупка дала чудовий соус.



Ось такий у мене був порошок:


Повідомлення відредагував Маруся - 22 лютого 2010 07:27
Перейти на початок сторінки
Маруся
22 лютого 2010 06:47
Повідомлення #125


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
До чаю хочеться чогось добренького і я спекла кекс з яблучним соусом, бо була у мене банька. Яблучний соус робиться з печених яблук, до яких додають цукор і лимонну кислоту і знову дають закипіти і тоді закручують в слоїчки для поїдання. Тому, що яблуки кислі вони в сполученні з содою дуже гарно вступають в реакцію, що в результаті дає пухкий і смачний кекс. Моя дитина їла і казала що дуже смачний. Чоловік половину схрумав сам і питався а де він пісний?

Яблучно-медовий кекс
(без яєць і молока)



1 скл цукру
1/2 скл марґарини (я брала не молочну)
1 1/2 скл яблучного соусу
2 ст. ложки меду
2 скл муки
1 ч.л. соди
1 ч.л. цинамону (кориці)
1 ч.л меленої гвоздики (у мене не було, але я змолола один англійський перець)
1/2 ч.л солі
1 скл родзинок

Маргарин і цукор зміксувати на великій швидкості до утворення пухкої маси. Додати мід і яблучний соус. Все щераз гарно збити міксером.
В іншій мисці змішати муку з содою, сіллю, цинамоном, гвоздичкою.
Поступово додати муку в яблучно-медову масу. Гарно все вимішати міксером. Додати родзинки.



Вилити тісто у кексову форму добре змащену олією. Пекти при температурі 175 градісув на протязі 45 хвилин, аж поки сірничок не буде чистим. Дати кексові вистигнути в формі десять хвилин а тоді перевернути на решітку, щоб повністю остиг. Посипати пудрою.



Смачного!
Перейти на початок сторінки
Ірка-Шкірка
22 лютого 2010 07:39
Повідомлення #126


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1763
Група: Модератор
Повідомлень: 3994
Реєстрація: 19.01.2010

ICQ:--

Бали: 7250
Маруся,
дуже гарний кекс, а ще безцінна порада, що робити з закрученими яблуками - в мене фантазія не сягала далі пирога з яблуками та рогаликів wink .
Перейти на початок сторінки
gutka
22 лютого 2010 07:48
Повідомлення #127


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Маруся
Пісні оладки/млинці

оладки спробую сьогодні насмажити, тільки дріжджі прикуплю, як з роботи бути додому йти (вдома тількі сухі)
Маруся
Спіральки з горошком
у мене дуже любляь всі макарони але є питання
Маруся
в баняк наливаємо 3 склянки води і даємо закипіти, як тільки вода закипіла всипаємо макарони і варимо майже до готовності. Коли залишається десь приблизно 1 склянка води,
я так довго макарони не готую, щоб аж більша половина води викіпіла, можливо я щось не зрозуміла....може краще злити воду і залишити приблизно склянку
Маруся
Яблучно-медовий кекс
чудовий
Перейти на початок сторінки
marinka
22 лютого 2010 08:59
Повідомлення #128


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Маруся усе таке апетитне! А кекс на яблочному соусі просто знахідка! Я пекла тільки на повидлі любому, пляцок подібний на медовик з бабусиного рецепту. Зацікавив соус ще такого не їла winked Оладки знайомі, ситні і пухкенькі! Супер господиня! winked

Перейти на початок сторінки
Valentina
22 лютого 2010 16:08
Повідомлення #129


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 25.12.2020

ICQ:--

Бали: 80
Маруся! Дуже сподобався мені ваш яблучно- медовий кекс ! Такого ще не чула - дякую!!!!! angry
Перейти на початок сторінки
Славочка
22 лютого 2010 17:10
Повідомлення #130


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Маруся, все-все чудове. кекс-просто знахідка!!!
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




3 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 3)
Користувачів: 0

  Зараз: 26 квітня 2024 23:26

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 23
Гостей: 17
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100