Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Натхнення на кухні або Маруся частують, настроєва господиня пригощає
Маруся
17 лютого 2010 17:08
Повідомлення #111


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Ми постимо і я вирішила собі зробити цей тиждень строгим отже готую все без молока і будь яких тваринних продуктів. Це для себе а решта домашніх їдять як хочуть. У них сі-фуд дієта - вони СІ ФУД (бачать їжу) і її їдять.

Пропоную вам дуже смачний пиріг, у мене в формі кекса, на піст. Знайшла його в недрях нету, здається на православіє.ру

Монастирський пиріг



1 скл (200 мл) сильно запареного свіжого чаю (теплого)
7 ст.л. з гіркою муки
3 ст.л. олії без запаху
100 г цукру
3 ст.л. густого варення (у мене сливки)
1 ч.л. без чубку соди, погасити оцтом

за бажанням: прянощі, сухофрукти і горіхи

З продуктів замісити тісто і викласти в змазану олією і присипану мукою форму. Випікати при температурі 180 (350) приблизно 30 хвилин, або поки сірничок не буде сухий.

Перейти на початок сторінки
Маруся
17 лютого 2010 17:12
Повідомлення #112


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Volo-shka
не вистачає слів, щоб передати той захват, який викликає перегляд твоєї сторінки.


Дякую, Волошечко. Ти мене так завстидала. feel

Перейти на початок сторінки
marinka
17 лютого 2010 18:46
Повідомлення #113


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Добрий пиріг, такий пухкенький і смачненький!

Перейти на початок сторінки
idianka
17 лютого 2010 19:00
Повідомлення #114


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1354
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2171
Реєстрація: 31.01.2010

ICQ:--

Бали: 5259
Гарні зірочки і пиріжечок,а саме головне без єдиного інгредієнта тваринного походження(піст)! laughing

--------------------
Хто не надто високої думки про себе,той кращий,ніж він думає.


В гості до Діанки
В гості до Діанки-2
Шиття ;)
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
17 лютого 2010 19:29
Повідомлення #115


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Пиріг дуже гарний і пухкий має бути смачно.
Перейти на початок сторінки
Valentina
17 лютого 2010 20:12
Повідомлення #116


Файна господиня
  • 51

Репутація: 0
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 0
Реєстрація: 25.12.2020

ICQ:--

Бали: 80
Гарна ідея щодо пирога!!! Виглядає смачно
Перейти на початок сторінки
Славочка
17 лютого 2010 22:49
Повідомлення #117


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Пиріг смачненький, а колір який! Маю варення, завтра печу! Дякую.
Перейти на початок сторінки
Маруся
18 лютого 2010 07:25
Повідомлення #118


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
marinka, пиріг і справді смачний.

idianka
єдиного інгредієнта тваринного походження(піст)!

ага, Піст ;) Я трохи себе обмежую.



sunnygirl
Пиріг дуже гарний і пухкий має бути смачно.


Він, я б сказала, більше вогкий, ніж пухкенький в розумінні як то пухкі булочки бувають. Але смачний!

Славочка
завтра печу!


Буду вдячна якщо спробуєш. love
Перейти на початок сторінки
Маруся
18 лютого 2010 07:33
Повідомлення #119


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Дуже мені хотілось рисників але так як зараз Піст і стараємось не їсти навіть риби, хоча б до неділі, то зробила овочевий/пісний варіант. Вийшло досить непогано.

Пісні рисові «кульки»



1 скл рису запарити
1 цибуля
1 морквина
250 грам грибів (у мене були шампіньйони але можна і сушені, тільки сушені треба буде замочити і відварити)
олія
300мл помідорового соку

Рис запарити або зварити майже до готовності.
Цибулю спасерувати на олії, додати потерту на грубім терку моркву і дрібно-покраяні гриби. Посолити, поперчити. Можна дати веґети, якщо хтось любить. Всю суміш збити в блендері або перепустити через мясорубку. Змішати овочеву суміш з рисом. Зробити такі собі кульки і викласти в форму. Залити все помідоровим соком і запекти в духовці напротязі 30 хвилин, при середній температурі. В мене було 190 градусів цельсія.

Нічим додатковим поливати не треба, бо помідорового соку лишається достатньо аби полити рисові кульки.

Перейти на початок сторінки
Маруся
18 лютого 2010 07:41
Повідомлення #120


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Грибова зупа-пюре



Жменю сухих грибів замочити на ніч в воді. Зранку воду злити і процідити. Гриби помити, залити склянкою чистої води і поставити варити на ґаз в літровому банячку. Після того як гриби поварились з пів години додати покраяну моркву, бараболю, корінь петрушки. Варити поки овочі не змякнуть. В кінці додати юшки з першого замочування і приправити сіллю і перцем до смаку. Дати закипіти і поварити ще кілька хвилин. В кінці все збити блендером в однорідну масу.

Подавати з хрустиками, кракерсами або грінками і зеленю.

Смачного.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 27 квітня 2024 04:24

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 34
Гостей: 18
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100