Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Приготовлено з любов'ю! Пригощайтесь на здоров'я., Випробувані рецепти
Славочка
3 лютого 2010 16:39
Повідомлення #71


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
marinka, смакотаааа!
А начинка для мене новинка. Дякую. В нас теж нема неділі без вареників.А як з"їжджається родина, то стола вареників мало! Один родич здалеку одного разу рахував рядки і стовпчики вареників на столі, подумки помножив і сказав "ОГО!Скільки наліпили!"
Перейти на початок сторінки
marinka
3 лютого 2010 16:45
Повідомлення #72


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Я коли ліплю, то не встигаю рахувати так бистренько їх кидають в окріп lol
Перейти на початок сторінки
котяра
3 лютого 2010 16:54
Повідомлення #73


Файна господиня
  • 51

Репутація: 38
Група: BANNED
Повідомлень: 348
Реєстрація: 30.09.2009

ICQ:--

Бали: 206
marinka,Варенички гарненькі. laughing А начинка для мене ще незнайома, треба спробувати.
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
3 лютого 2010 17:41
Повідомлення #74


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Вареники зі шкварками дуже люблю, але про таку начинку чую вперше. laughing laughing
Перейти на початок сторінки
уляночка
3 лютого 2010 19:09
Повідомлення #75


Файна господиня
  • 51

Репутація: 146
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1387
Реєстрація: 3.04.2009

ICQ:--

Бали: 785
marinka, ці варенички напевно дуже легкі на шлунок. виглядають ну дуже апетитно winked
Перейти на початок сторінки
marinka
3 лютого 2010 19:43
Повідомлення #76


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584

Катю,
котяра,
Natalyadiva,
уляночка,
Дякую дівчатка що сподобалось! Пробуйте на здоров"я!
Начинку робила моя бабуня я навчилась від неї. Булочки теж з кашею пече і я теж люблю такі.

Перейти на початок сторінки
marinka
3 лютого 2010 20:05
Повідомлення #77


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584


Булочки


Продовжую тему пшона, запропоную вам булочки з ним.
Рецепт:
-600 г муки/приблизно/
-25 г дріжджів
-250 г молока
-40 г цукру
-2 жовтка
-1/4 ч.л. солі
-3 ст.л. олії
Начинка - варена пшоняна каша і сир, сіль, перець. Можна і капусту +картопля.
Робити тісто безопарним способом. Добре вимісити і має підійти. Потім робити шаріки в кожен начинку зчіпляти і шовчиком до низу. Коли підійдуть у формі, примазати збитим яйцем. На наступний день моя бабця розігрівала їх на пару поливала шкварками і цукром присипала, а ми теж так їмо. Смачного!

Перейти на початок сторінки
marinka
3 лютого 2010 20:15
Повідомлення #78


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584

Мигдально-шоколадний тортик

Я його люблю, просто обожнюю!
Рецепт тіста /на форму 25см/:
-3 яйця збити
-з 200 цукру
-додоти 200г сметани
-1 пачка порошку до печива
-3 ст л какао
-ваніль
- мигдальна есенція одна капля
-муки /щоб тісто було як густа сметана/.
Спекти один корж. Коли охолоне, зрізати верх товщиною 1 см.
Далі вигрібаємо мякоть коржа, залишивши товщину дна 1 см. Середину коржа і зрізаний верх/той бік яким до середини/ намазуємо розтопленим -100г шоколаду+2 ст.л.молока, 2 ст.л. цукру, 2ст.л. масла і вхолодне місце щоб застигло.
Робимо безе:
-3 білки
-неповна склянка цукру
-1 ст.л. крохмалю в кінці. Робимо маленькі безешки і сушимо напротязі години.
Готуємо крем:
- 300 г масла збиваємо з 250 г вареної згущонки, пару капель рому або ромової есенції, 0,5 скл меленого мигдалю, 200 г дрібно різаної кураги і додаємо мякоть коржа вимішуємо усе і викладаємо тонким слоєм на корж ставимо по колу безе і накриваємо масою крему далі зрізана верхушка /шоколадом до маси/.
Весь торт покриваємо топленим шоколадом, або за бажанням.





Повідомлення відредагував marinka - 4 лютого 2010 14:44
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
3 лютого 2010 20:40
Повідомлення #79


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
marinka - Ну я тут не перша, для кого така начинка - дивина! Це радує... lol А між іншим, наші предки так і харчувалися: борщ і каша - їжа наша....і не хворіли , і жили до ста...і майонезів не знали ....Обов"язково спробую! smile
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
3 лютого 2010 22:05
Повідомлення #80


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Марінка тортик і булочки дуже апетитні.
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 29 березня 2024 03:04

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 17
Гостей: 15
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100