Наташа я подала оригінальний рецепт, там написано 1 унція = 28 гр. а чашка 240 мл, зараз дописала по народному, якщо наприклад мені при перекладі рецепту виходять числа як оце 168 то округляю до 170 і відповідно все решта, добре коли можна звичайно виміряти точно, якщо не влаштовує рецепт то шукаю повний переклад, та в більшості випадків експерементую Є відео приготування торта на кухарка.ру
Повідомлення відредагував marinka - 19 березня 2010 16:04
...Я теж всього другий раз печу і ще маю пару рецептів в заначці, моїм полюбилось, типові сухарики тільки домашні і смачніші, Таню спробуй...Рада що завітала до мане в гості!!!!!
Повідомлення відредагував marinka - 19 березня 2010 16:01
У мене тут рис без роботи стоїть. Якщо завтра не будуть їсти пущу в запіканку. Тільки мені не сподобались яйця в заливці як я колись робила, то цього разу зроблю просто з молоком і пудингом. Також буде добре. Дяки, за ідею. Моя бабця робить без заливки і рис має триматись за рахунок соку з яблук але мені здається що так як в тебе не буде сухо.
Я вже три рази облизалась з тих клюсочок з бриндзою. Хачу машину для лапші
Повідомлення відредагував Маруся - 21 березня 2010 07:37
Дівчатонька рада, що маю можливість заглянути до Вас!!!! У Мене через технічні, житейскі проблеми не було змоги сюди потрапляти. Надіюсь буду знову з Вами усіма, можливо не часто, як вийде Хочу відразу поділитись....
Пиріг з ревенем
Тісто приготувати і розділити на 2 частини: 200 г м'якого вершкового масла 110 г цукру 2 яйця 185 г борошна 1 / 2 чайної ложки соди 3 / 4 чайної ложки порошку до печива Підготувати ревінь: 1 пачка (40 г) пудингу ванільного 350 г очищених і порізаних на шматочки ревеню кілька столових ложок цукру і я додала 2 ст.л. манки. Інгредієнти для крему, потрібно зварити заздалегідь вкінці масло, перемішати і охолодити: 1 пачка пудингу ванільного 2 - 3 столові ложки цукру 250 мл молока 1 столова ложка вершкового масла 2 чайні ложки ванілі Форма діаметром 21, дно викласти папером змазати жиром і підсипати трішки мукою, викласти тісто, зверху частина ревіню, далі охолоджений крем, знову ревінь, потім тісто. Можна викласти і так-тісто-крем-ревінь-тісто. Пекти 1 годину при температурі 170 градусів. Виключити духовку і залишити до вистигання, верх присипати пудрою. Моїм сподобалось. Наявність крему дуже вдала, цікаво гамати. Смачного! /рецептик з польського блогу/
Повідомлення відредагував marinka - 15 травня 2010 11:54