Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


 Приготовлено з любов'ю! Пригощайтесь на здоров'я., Випробувані рецепти
marinka
16 березня 2010 10:02
Повідомлення #431


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Цитата: Славочка
з пиріжками возитися

особливо коли на роботу треба, або пізно з роботи приходиш lol
Перейти на початок сторінки
Natasha
16 березня 2010 15:57
Повідомлення #432


Молода господинька
  • 34

Репутація: 70
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 204
Реєстрація: 8.02.2010

ICQ:--

Бали: 233
lol напевно вчора багато капусти натушила, а сьогодні вже фантазуєш куди її діти lol . Гарний завиванець laughing, я теж хотілаб спробувати.

Перейти на початок сторінки
marinka
16 березня 2010 16:29
Повідомлення #433


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Точно, багато lol Вже і пристроїла усю lol

Перейти на початок сторінки
marinka
17 березня 2010 10:47
Повідомлення #434


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584


Біскотті з імбирем

Натуся так мене надихнула на те італійське печиво, на яке я ненаважувалась ніяк. От ще вночі його пекла bully з інгрідієнтів які були в хаті, тільки 2 яйця, сильно не розженешся lol тому цей рецепт з смачного блогу/vkusnyblog/. Тож ось рецепт:
60 г вершкового масла
1 яйце
1 жовток
100 г цукру
220 г борошна
3 ст.л. какао-порошку
1,5 ч.л. розпушувача
1 / 4 ч.л. солі
1 ст.л. ванільного цукру
60-70 г гіркого шоколаду (у мене молочний)
1 / 2 склянки горіхів (у мене мигдаль на половину з грецькими горішками)
1 ч.л. меленого імбирю
Масло збиваємо з цукром, ваніллю, яйцем і жовтком у пишну однорідну масу. Горіхи і шоколад подрібнюємо. Борошно просіваємо з сіллю, розпушувачем, імбирем і какао. Додаємо разом з горіхами в масляно-яєчну суміш, замішуємо тісто. Воно буде трохи липнуть до рук, це нормально. Формуємо з тіста дві "ковбаси" lol / валики, полінця.../, завдовжки приблизно 25 см і кладемо на форму з пергаментним папером або мазану маслом і присипані мукою. Печемо 25 хвилин при температурі 180 градусів. З готового полінця зубочістка повинна виходити сухою. Остуджуємо у формі протягом 10 хвилин. Потім нарізаємо навскіс на скибочки товщиною 1,5-2 см і вкладаємо в один шар на форму. Повертаємо в духовку і печемо 10 хвилин. Перевертаємо і тримаємо ще 10 хвилин. Виймаємо і охолоджуємо. Я робила маленькі 4 ковбаски і біскотті у мене вийшли маленькі. Сьогодні зранку до кави погамали. Гарні сухарики вийшли lol Смачного!!!!
Фото вночі вчора....

... на світанку



Повідомлення відредагував marinka - 17 березня 2010 13:17
Перейти на початок сторінки
gutka
17 березня 2010 10:53
Повідомлення #435


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Перейти на початок сторінки
marinka
17 березня 2010 10:57
Повідомлення #436


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Катю, дякую!!! Пригощайся!!!!


Повідомлення відредагував marinka - 17 березня 2010 11:58
Перейти на початок сторінки
Natasha
17 березня 2010 11:09
Повідомлення #437


Молода господинька
  • 34

Репутація: 70
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 204
Реєстрація: 8.02.2010

ICQ:--

Бали: 233
marinka, ну ти і моторна wink . Я теж хочу хоч одненьке до чаю wink .

Перейти на початок сторінки
Натонька
прагну досконалості...
17 березня 2010 11:10
Повідомлення #438


Зірочка з неба
  • 68

Репутація: 1708
Група: Адміністратор
Повідомлень: 6357
Реєстрація: 6.05.2008

ICQ:--

Бали: 14624
Ой, героїня! wassat Вночі пекти! Я шось на таке не згідна... Я печу здебільшого в першій половині дня, чомусь руки потім не складаються до того)))

--------------------
Свої рецепти додаємо через спеціальну форму!
Як правильно оформити рецепт
Перейти на початок сторінки
marinka
17 березня 2010 11:40
Повідомлення #439


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584


Тортик "Захер"


Це ще один мій вечірний витвір /на нього яйка пішли lol / lol Тортик смачний та ще цікава історія його створення( судові перепетії, і т д., детальніше можете почитати http://galopom.com.ua/Info/Cooking/Country_2/Dish_106/ і ось тут http://cudri.livejournal.com/191051.html)
Спеціально вдень ходила в супермаркет за джемом, за класичною рецептурою, мав бути мандаринковий і то прослойка тільки зверху, абрикосовий підійшов. Ніякого крему, ну хіба класично до того торту збоку кладуться збиті вершки, шоколадний-шоколадний смак і легенька кислинка джему, зверху шоколадна глазур. Останній раз пробувала тортик у Львові. Робила на пробу пів порції.
Рецепт взятий мною в оригіналі з trio-mia:
1 унція = 28 гр.
чашка має 240 мл
Коржі: /форма 26 см/
6 унцій шоколаду / 168 г/
3 унції масла /84 г/
4 жовтки
1 унція цукру/28 г/ + 3 унції цукру /84 г/
5 білків
1 / 4 ч. л. солі
1 / 3 чашки муки /80 г/
Абрикосова начинка:
1,5 чашки абрикосового джему або густого варення
1 ст. л. + 1 ст. л. абрикосового бренді або коньяку, горілки
Глазур:
6 унцій шоколаду (65-70% какао-маси, розламати плитку)
1 унція несолоного вершкового масла
2 унції жирних вершків
Збиті вершки. Розігріти духовку до 180 ° C
На водяній бані розтопити шоколад та вершкове масло, розмішують до однорідної маси. Остудити. Збити міксером яєчні жовтки з 1 унцією цукру до світло-жовтого кольору. Обережно, по частинах, з'єднати з шоколадом, ретельно перемішати. В окремому посуді збити білки з сіллю до утворення піків. Продовжуючи збивати, додавати порціями решту 3 унції цукру. Ввести муку. Змішати третину білкової маси з шоколадною масою. Обережно додати, ті що залишилися. Викласти тісто у підготовлену форму. Випікати близько 40 хвилин.
Перевірити готовність, проколовши центр коржа тонким ножем, можна зубочисткою: тісто не має приставати. Остудити корж на решітці. Начинка:
Абрикосовий джем або варення протерти через сито, додати бренді.
Гострим довгим і тонким ножем розрізати корж на три пласта.
Збризкати коржі 1 столовою ложкою бренді. Змазати абрикосовою начинкою нижній корж, накрити другим, що залишилася, змастити начинкою. Накрити третім коржем. Остудити як мінімум півгодини.
Глазур:
Розтопити шоколад з вершковим маслом на водяній бані. В окремій каструльці вершки довести до кипіння (не кип'ятити). Змішати з розтопленим шоколадом. Охолодити і полити торт. Охолодити. Я обсипала ще боки шоколадом. Стільки понаписувала, а вже хочу пробувати.... tongue
Будемо пригощатись аж в четвер, якраз будемо вихідні. Зараз прохолоджується у холодильнику.



Повідомлення відредагував marinka - 19 березня 2010 12:55
Перейти на початок сторінки
marinka
17 березня 2010 11:48
Повідомлення #440


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Цитата: Natasha
ну ти і моторна

lol є трохи.... весна ...lol
Цитата: Натонька
Ой, героїня! Вночі пекти!

... я трохи сова lol частенько буває безсоння, а коли на кухні трохи попораюсь то відразу хочеться спатки, жаба починає дусити шо всі сплять, а я ні, сон капосник прибігає і тягне за фатушок lol

Які молодці, що прибігли до мене, дякую за теплі слова додали снаги і підняли настрій на цілий день feel Я дуже рада wink


Повідомлення відредагував marinka - 17 березня 2010 13:10
Перейти на початок сторінки
Тема закрыта




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 24 квітня 2024 17:42

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 30
Гостей: 14
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100