це ж треба було скільки всього смачного напекти . Напевно цілий день з тістом бавилась . Я сьогодні теж вирішила напекти печива, рецепт з інтернету був. А вони і близько несхожі з тими, що на малюнку, порозпливались . Але всеодно смачні .
Пиріжки з капустою дуже люблять мої син і чоловік!І смажені і печені!Марічко! Всі рецепти Твої -чудові,страви смачні,готувати їх-це справжнє задоволення.Дякую Тобі за творчість і активність,прекрасні фото і картинки,які дають натхнення з душею творити на кухоньці!!!
Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 15 березня 2010 21:47
Наташа пів дня, з кухні в кімнату і навпаки. Саме найдовше з тими "Йончиними маштигалками" тут рецепт то на холод, то розкачай, склади, то знов розкачай, та вийшли смачні що вже зіли думаю щоб знову спекти, бо на роботу їсти з собою, а пиріжки скоренько зробила, тісто просте і не потребує зусиль
Цитата: Майя Шутенко
дають натхнення з душею творити на кухоньці
Майя дякую за теплі слова!!!!! Дякую за Вашу підтримку!!!!
Вдячна усім що не забуваєте заглянути до мене на сторіночку і залишити добрі слова!!! Вдячна безмежно!!!!
Повідомлення відредагував marinka - 16 березня 2010 01:41
Рецепт тіста простий. Я дещо замінила для проби Замісити мяке тісто із - 300 г муки - 20 г свіжих дріжджів - 1 ст.л. цукру - 2 ст.л. олії - 200 г молока, замінила 200 г чаю зеленого /1 ч.л. чаю завареного на 200 г води/ - 1 жовток /заміна куркума і ніби яйце є / - 1/4 ч.л. солі, трішки ванілі. Має підійти у 2 рази. Начинка така сама як і в пиріжках отут, звичайно можна зробити і солодку начинку любу Потім розкачати, викласти начинку і скрутити, залишити знову щоб підійшло. Верх змастити олією коли скручений завиванець підійде і випікати. Як на мене швидкий варіант, а ще особливо коли є готова начинка Смачного!!!!! рецепт з блокноту
Повідомлення відредагував marinka - 16 березня 2010 11:05