marinka Я теж пекла отой морквяний тортик із гуд-куку, справді, дуже смачний! А мафінки які! Не повіриш, я теж сьогодні подумувала про мафінки з маком... Яка ти молодчинка - чоловік, певно, не натішиться...
Яка ти молодчинка - чоловік, певно, не натішиться...
... то точно не натішиться На рахунок мафін, не повіриш теж спочатку хотіла з маком та потім отаке в голову забрело, а Морквяний - вийшов через українську натуру, мало.... мало мафінок, треба ще тортика, та заодно пристроїла сир Отакееее .....
Коко Шанель рада що завітала!!!!
Повідомлення відредагував marinka - 15 березня 2010 01:44
Марічко!!! Скільки я всього смачного пропустила !!! Почуваю себе людиною з глухого села (або з далеких гір), яку вернули до цивілізації ! В тебе стільки смакотиння! А кава - за неї можна кавальчик душі віддати (щоб ще й на солодке вистачило ! Добре, що ти є!
Подумаєте шо за назва, так звати мою сестру, рецептик від неї, з деякими змінами. Тісто, їх два Перше - замісити 250 г муки з 200 г масла, сіль, поставити в холодне місце. Друге тісто - 250 г муки замісити з 3 ст.л. цукру, 1-2 жовтка, дрібка солі, цедра лимона, 25 г дріжджів розвести з 150 мл води /або молока/. Тісто має підійти в два рази. на стілниці розкачати і викласти розкачане в половину джіжжового перше тісто, накрити і защипати краї. Це подвійне тісто розкачати і скласти в троє по ширині, не сильно розкачати і скласти вдвоє, накрити рушничком і залишити на годину для підйому. Потім знову розкачати і скласти втроє по ширині залишити на пів години. Після цього можна виготовляти в принципі любі вироби -маштигалки.Начинка люба, в мене шоколад і яблучка Я зробила пів порції тіста, додала води і не додала жовтки усередину. Робила ось такі маштигалки- рогалики. Смачного!!!
Повідомлення відредагував marinka - 15 березня 2010 18:12