Рецепт - 200г муки -2 ч.л. порошку до печива -1/2 ч.л. соди -цедра одного лимона -4 ст.л. цукру - 50 г колотого чорного шоколаду Все вимішати в одній мисці. Узяти -2 банана розім"яти з соком одного лимона - 3 ст.л. цукру, -додати 1 яйце - 50 мл олії Змішати усі інгрідієнти. Пекти при 190 - 20-25 хв. Смачного!
/рецепт узято з польського блогу /
Повідомлення відредагував marinka - 31 січня 2010 05:54
У моєї бабусі є дуже затертий блокнот з усілякими рецептами. Деякі з них я переписую у свій блокнот. Та треба сісти і переписати весь, щоб не пропав... Рецепт - 1 склянка сметани/250г/ - 1 склянка масла або маргарини/250г/ - 1 жовток Муки скільки займе. Замісити як на вареники. На ніч у холод. Кілька разів я розкачую, складую конвертом і так 4-5 раз. Потім по розкачаному тісті нарізаю полосочки, намотую на змазані формочки і випікаю при 200 до порозовіння. Крем - збиті 3 білки з неповною склянкою цукру і розчинена у 100г води одна галяретка. Наповнюю і обвалюю у пудрі. Смачного!
Повідомлення відредагував marinka - 31 січня 2010 05:54
Дуже гарні трубочки . Дякую за рецепт бо форми у мене є, а рецепту тіста нема Тепер і собі спробую зробити Мафіни теж дуже смачно виглядають Дуже, дуже гарно оформлено надзвичайно смачно
marinka, Твої трубочки неперевершеніі.Я буду пекти ,бо маю формочок дуже багато .А скажи докладніше ,як ти робила крем?Галяретку збивати ,чи просто перемішати з білками?І начиняти зразу чи має загуснути?
gutka
шкода що у мене немає таких формочок
На моє весілля кухарка робила саморобні формочки-кульочки з простого зошита.Просто скрути кульочки.Вони дуже легенько виймаються ,бо тісто має досить жиру.Попробуй!
--------------------
Найдорожче намисто на шиї у жінки - це руки її дітей, котрі її обіймають...
На моє весілля кухарка робила саморобні формочки-кульочки з простого зошита.
Ніколи б до такого не додумалась! А на моєму весіллі (ой, коли ж то було...) кухарка замість формочок для трубочок мала якісь дивні палички. Коли я запитала, що то таке, вона запропонувала вгадати. Я сказала, що то бамбук, бо воно дійсно було подібне до бамбука! Виявилось, що то були стебла кукурудзи, порізані на потрібний розмір!
Інесо у гарячій воді розчиняємо галяретку, потрібно щоб вона охолонула, збити до піків білки з цукром і потрохи вливати галяретку. Ставлю у холодильник щоб трохи застигло і аж тоді начиняю. Опісля у пудру.
Повідомлення відредагував marinka - 8 лютого 2010 01:04