Дуже цікава у вас темка!Рецепти оригинальні, і виглядає все дуже апетитно!Особливо мені сподобалось,як ви робите пиріжки.Треба й собі спробувати "метеликів" та "квіточок" наробити.
Марічко, хочу подякувати за бабцин перепис пісних пиріжків. Я зробила з капустою і фасолею, смакота була. Вже нема.
Марусечко, дуже рада що сподобались! З начинками можна експерементувати!
sunnygirl
хочу сробувати і собі приготувати.
Спробуй Таню! Я он теж перший раз як в перший клас Результат супер! Всі були задоволені!
Alona S
"метеликів" та "квіточок" наробити.
Пиріжки цікаво виглядають Отак положив на тарілочку і метеликів і квіточок...Alona попробуй сам процес цікавий. Можеш до мене на Ти Дякую за комплімент!
Дівчаточка дуже Вам вдячна що знаходите час і заходите в гості! Рада що користуєтесь рецептами і вони Вам до смаку! Дякуюююю!
Доброго дня,дорога Марічечко! Хочу ще раз дуже подякувати за гарну пораду від Тебе-додавати сік і шкірку цитрини у тісто.Раніше я трішки терла у печиво,а у дріжджове-це просто :золота ідея!Який аромат ...а смак теж-неперевершений! Дякую за чудові рецепти і досвід,яким Ти ділишся з нами!
Майя дякую за щирі слова, взагалі то так робить моя бабуся. Меле цитрину, додає цукор і в холодильник. Коли потрібно, витягує і то дає у тісто. От я взяла на замітку. Ще сушу шкурки лимонів, апельсинів/кожен вид цитрусових окремо/ і мелю в кофемолці, теж додаю в тісто. Попробуйте
Хочу виставити рецепти і фото двух тортиків, пекла на свій день народження, та трохи пізніше, бо комп знову будуть ладнати
Добрий вечір,Марічечко! Від душі дякую за чудовий рецепт пісного і дуже смачного салатику з оселедцем.Всі продукти для нього у мене були і вийшло -просто супер!Всм сподобалось.Завтра знову хочу зробити. Вдячна за смакоту!!!!!
Я теж ту смакоту через день роблю зараз бо люблять усі. Рада що сподобалось!!!
Вареники з мачанкою
От сьогодні робила вареники з картоплею і салат з оселедцем Тісто на вареники просте, 250 г води гарячої / такої щоб можна було палець макнути/ з 1 ст.л. олії, сіллю вливаємо у муку і місимо мяке тісто, робим вареники. Начинка в принципі люба. В мене з картоплею/варена картопля,сіль,зажарена цибулька/.Так робить моя бабуся. Зверху полила мачанкою, бо муж вареники без неї не їсть. Мачанка -це піджарена мука 2ст.л. , на олії до пастельного кольору, потроху вливати грибний відвар до потрібної консистенції, кладемо туди ж піджарену цибульку/1шт/, моркву/1шт/, порізані відварені гриби, сіль, перець, /щоб було рідкіше підливаємо ще рідини/часничок, зелень сушена. Смачного!