Це не ікра, ні! Це дещо зовсім інше...Що мені в цьому салаті подобається- так це дієтичність...відсутність великої кількості жиру, чим грішать дуже часто страви зі смаженими баклажанами. Тут баклажани запікаються. Перед запіканням їх слід густо потикати ножем або виделкою...Було колись, забула те зробити, то вони в духовці вибухнули з гучним звуком і довелось зішкрібати їхні залишки зі стінок духовки))))) Запікати слід до того стану, коли ніж легко входитиме в баклажан біля плодоніжки. Покласти печені овочі в каструлю і накрити кришкою. Вони відм"якнуть і шкірка легко відійде. Порізати дрібно помідори, попередньо ошпаривши їх і знявши шкірку. Заправити до смаку перцем, сіллю, олією, часничком. Салат дуже ніжний, смакує охолодженим.
Я до подібного салату запікаю всі овочі (помідори також), а потім складаю в новий смітниковий кульок, щоб відпарились. Найкраще смакує, коли то все запікати на свіжому повітрі на дровах - запах димку вказує на столі, де стоїть салат - тому він зникає першим .
Цитата: idianka
Також люблю страви з баклажанів, тільки, на жаль, ніхто мене в цьому не підтримує m0521 )))
Коко Шанель, Торт просто супер! У вас дуже багата фантазія, щоб от такий замок придумати і не побоятися зробити. Торт чудовий, а все, що ви розповідаєте, не вийшло - знаєте про це тільки ви, інші лише милуються:) У мене до вас запитання, ви пишіть, що безе треба пекти 2-3 години, я правильно це зрозуміла? я печу безе 20-30 хвилин. І про коржі медові, скільки за часом піч і
чому? все дуже доступно написано. А решту залежить від вміння:))) Не знаю чи я б такий замок "спорудила", але самі медові коржі з Наталчиного "Польського медівника" тепер в мене рецепт №1. Все вийшло з першого разу.
А температура духовки і час випікання відносні. Я все одно вважаю на вибрики своєї духовки. Доречі, безе при 100 градусах (якщо одним коржем на ту пропорцію), то справді довго сушиться.
Славочка, Спасибі, не знала, що так можна, напевно і смак у безе інший виходить ... За часом випічки згодна, треба пристосуватися до своєї духовці, але все-одно є рекомендований приблизний час - я про це запитувала, коли перший раз робиш по новому рецепту важливі всі дрібниці. Спасибі:)