Наталю, про ролли вже чоловік замовляв. казав:"кидаю тобі виклик--зроби!" якщо чесно, ще ніколи не пробувала. Маю вже від тебе чудовий МК. Дякую. тортик --це щось слойоне-невагоме. Ти ж знаєш, мені вже подобається, як і всі решта страв.
Наталю! Яке все апетитне і смачне!Чудові фото!А суші....клас!!!!Майстерно і вишукано,наче з японського ресторану,я у захваті! Переглянула все,апетиту нагнала ...з самого ранку!А пиріжечки-рум!яненькі які,занотувала собі у записник ,найближчим часом приготую!
Наталю! Суші-супер! Наполеон-новинка! Пиріжки-красота! Фаршировані овочі-смакота! Дякую за цікаві і корисні рецепти,як завжди все дуже апетитне і смачне!
tut? як робила, все тебе згадувала, твої неперевершені слойки, і було навіть трохи соромно, що купую тісто, все не зважуся зробити сама))) хоча головна причина тому вічна нехватка часу.)))
Цитата: Майя Шутенко
найближчим часом приготую!
Майєчко, пиріжки - миттєві, і також миттєво зникають.))
Цитата: idianka
То ,певне було натхнення! p0714
швидше, натхнення закинути фото в комп і описати все детально)))) а більшість страв - з архіву...
та влітку, в спеку морока трохи його готувати. Тісто любить холодне приміщення. Дійсно, швидше купити. Тим більше, що воно якісне і є широкий асортимент.
Ой..така жара, що не хочеться зовсім біля плити стояти...Але ж полуниці чекають на переробку..)) В таку погоду приємно витягти з холодильника лоточок з отаким десертом:
Полуничний сорбет
Роблю зазвичай на зиму багато таких ласощів, малі люблять класти в гарячу кашу, і смачно, і швидко остигає)))) Та ніколи не знала, що оця заморожена з цукром полуниця так хитро зветься : сорбет!!))) Надибала в кулінарному блозі Олексія Онєгіна рецепт :
0,5 кг полуниці третина ст. води третина ст. цукру( цукру брала значно більше))) З води і цукру зварити цукровий сироп, полуницю перебити в блендері, все ретельно перемішати - і в морозилку! Сорбет застигає десь години три, за цей час кожні півгодини перемішувати, щоб уникнути великих кристалів льоду. Чесно кажучи, я завжди перемішую полуницю просто з цукром без усяких сиропів.