Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Веселий кулінарний вернісаж, Коко Шанель запрошує на свою веселу кухню
sunnygirl
6 квітня 2010 12:00
Повідомлення #421


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
Коко Шанель ваші паски дуже гарні а троянди з мастіки чудові.
Перейти на початок сторінки
Olenka
7 квітня 2010 00:30
Повідомлення #422


Файна господиня
  • 51

Репутація: 114
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 339
Реєстрація: 19.08.2009

ICQ:--

Бали: 461
Коко Шанель,зі святом! Дуже гарнюні пасочки вдалися!Справжня господиня !
Перейти на початок сторінки
Маруся
7 квітня 2010 02:43
Повідомлення #423


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Наталочко, вітаю тебе із Святом! Дуже гарні пасочки!


Повідомлення відредагував Маруся - 7 квітня 2010 03:44
Перейти на початок сторінки
Славочка
7 квітня 2010 10:02
Повідомлення #424


Файна господиня
  • 51

Репутація: 870
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 2456
Реєстрація: 29.12.2009

ICQ:--

Бали: 3583
Христос Воскрес!
Вітаю зі святом!
Пасочки гарнезні. І смачні, і гарно прибрані.
Перейти на початок сторінки
Іванка
7 квітня 2010 17:56
Повідомлення #425


Файна господиня
  • 51

Репутація: 419
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 713
Реєстрація: 16.05.2009

ICQ:--

Бали: 112
Христос Воскрес!!
Пасочки дуже гарно оздоблені
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
7 квітня 2010 20:40
Повідомлення #426


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
sunnygirl
Olenka
Маруся
Іванка
Славочка
Olenochka
Irina

МАйя ! Дівчатонька! Воістину воскрес!! Зі святом вас усіх і дякую дуже!!
Нарешті трохи звільнилася і долізла до компа, щоби викласти свої святкові рецепти!
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
7 квітня 2010 21:06
Повідомлення #427


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Позичили мені ось таку справжню пасочницю...щастю моєму не було меж! Тепер і я замовила добрим людям, привезуть мені з монастирського магазину з Одеси, буду мати й свою! В ній дуже зручно робити цю сиру сирну паску, бо форма розбирається з чотирьох сторін...Паска дуже смачна, кремово-вершкової консистенції, чимось нагадує сиркову масу дитячу, але значно смачніша. ( і калорійніша! lol ) Ніжна й вишукана, але після такої паски треба тиждень, не розгинаючись ,на тренажері висіти! lol Я теж після таких кулінарних смакот трохи посилила свої вранішньо-зарядочні подвиги...бо не знаю, для кого як - а для мене зарядка вранці - то подвиг! lol

Паска царська

800 гр свіжого незбираного сиру ( чим вища жирність - тим краще)
4 жовтки
1,5 стакани жирних вершків
200гр цукру
150 гр вершкового масла, натурального
ванілін ( в мене була есенція ванільна др.Откер)
1 ст . цукатів, родзинок, кураги, горіхів) які я благополучно забула вкинути, коли спам"яталась - пізно було... feel

Протерти сир через сито. Вершки збити з половиною цукру. Розм"якшене масло збити з рештою цукру, жовтками , додати чуть соли.. Сир гарно вимішати з масляною сумішшю і сухофруктами. Потім вмішати вершки. Форму вистелити марлею , складеною в кілька шарів, складочки зігнати в кутики, я це проігнорувала, і на пасці це видно. Зверху накрити краями тканини і покласти гніт, в мене була дволітрова банка з водою. В холод на 6-8 годин. З-під низу витече досить багато прозорої сироватки, це нормально. Ця паска моїм сподобалась найбільше.

Рецепт із "гуд куку"

Повідомлення відредагував Коко Шанель - 7 квітня 2010 22:08
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
7 квітня 2010 21:26
Повідомлення #428


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Оскільки мій чоловік обожнює чорнослив - то ось спецзамовленням для нього - такий собі
Рулет з чорносливом


1,5 кг свинини
50 гр чорносливу
50 гр кураги ( в рецепті вимагали, я не давала)
Для маринаду:
3-4 ложки ст. соєвого соусу
2 ст л. оліїі
1ст. л. кетчупу( замість нього дала сік одного лимона)
1 ст .л. меду ( в рецепті треба було 2)
1 ч. л. тертого імбиру
чуть гострого перцю за смаком
М"ясо розрізати по принципу "книжки", щоб воно розгорнулося одним пластом.Трохи відбити, намастити маринадом, накрити плівкою і поставити в холод маринуватися приблизно на годинку -півтори. Розгорнути, викласти чорнослив, загорнути, обмотати ниткою або скріпити краї зубочистками і запекти ( я запікала у фользі, потім розгорнула, щоб припікся верх. І, по-моєму, трохи -таки перепекла... feel
Цей рулет для любителів солодкувато-кислуватого м"ясця...Чорнослив посилює цей смаковий ефект.



Рецепт із сайту "клуб кулінаров" від користувача
irisecka, за що йї дякую.

Повідомлення відредагував Коко Шанель - 8 квітня 2010 00:02
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
7 квітня 2010 21:45
Повідомлення #429


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Огіркові канапки з червоною рибою

Ідею таких канапок смутно пам"ятала від Ірини ( Ір 79), та рецепт придумався довільно в процесі, бо треба було швидко.
Огірки порізала на шматочки, трохи видовбала серединку. Начинка: сир перетерти із сіллю та зеленню, натерти туди трохи твердого сиру, якщо дуже густо - додати майонезу чи сметани. Рибу порізати тоненько і скрутити маленькі рулетики, примостити на огірки.
Усьо!

Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
7 квітня 2010 21:50
Повідомлення #430


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Був ще ось такий заливний язик , залила рідиною з холодцю, полінувалась варити окремо бульйон ...Зате компенсувала те "лебедями" lol Майстер-клас десь є в закусках.
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 квітня 2024 03:35

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 28
Гостей: 17
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100