..Оскільки піст триває, а солодкого хочеться, особливо дітям - готувала вчора ось таке
Медово-апельсинове печиво
2 апельсини 2ст.л. рослинної олії 0,5 ст. цукру чверть ч.л. солі 0,5 ч.л. соди 1ч.л. розрихлювача 2або2,5 ст муки
Один апельсин обчистити, порізати шматочками, другий - обварити окропом, дати полежати в ньому під кришкою хвилин п"ять...ПОтім вийняти, теж порізати, перебити блендером в кашу. Все змішати, замісити дуже м"яке тісто... За допомогою кондитерського мішка або двох чайних ложок викласти печеньки на змащене деко. Пекти при 200гр. Мої коментарі : печиво ...ну..одним словом...пісне... З розкішними печеньками на жирі чи смальці, звичайно, не зрівняється....Але як для пісного - дуже й дуже... М"яке, із сильним смаком і запахом апельсинчиків....Теплим ще схрумали... Рецепт із " Гуд куку"
А це дуууже простий салатик, я би, навіть сказала, протигрипозний, вітамінний...проте колись, як я була школяркою, він був частим гостем на нашому столі... Смак його, (як от, наприклад, смак "шуби", на 50 відсотків залежить від смаку буряка) залежить від того, наскільки солодка морква....Якщо солодка й свіжа - то і смак насичений!
Салатик морквяний противірусний
Морква пісний майонез часник для любителів - чорнослив або горіхи
Мої коментарі : цілий вечір після поїдання салату ходиш, як дракон...Вогонь з пащі!
Повідомлення відредагував Коко Шанель - 24 лютого 2010 10:04
Наталю, в такий салатик додаю ще плавлений сирок. Смачно. Печенька теж ароматні і дуже симпатичні. А грибні рулетики певно нині приготую, хай смакують. Дякую.
Печенька з цитрусовими супер! А салатик смакота, я змішую теж з часничком і даю горіхи Після нього ніяка бацила не страшна, то нічо шо потім як дракончик
Коко Шанель,готувала сьогодні рулетики за твоїм рецептом(якщо можна на ти),вийшли смачненькі,але "сфотографувалися" трохи невдало,щоб їх на форумі показувати.Одним словом... мали не той вигляд.Наступного разу покажу,бо готуватиму ще,піст довгий.Дякую за ідею!
Коко Шанель! Салатик з моркви-дуже хороший,я теж люблю все соковите ,а часнику кладу завжди багато,майже у всі гострі страви!Це ж так корисно і смачно!А випічка з цитриною-це взагалі супер!Дякуючи талановитим господинькам Дрімфуду,я почала додавати цитриновий сік частіше у печиво і бісквіти.Аромат.... відчувається- по всій квартирі навіть на другий день...! Наталочко,дякую за рецепт!Хочу все спробувати спекти...аби тільки часу трішечки більше! Пиріг з перевернутими яблуками стає все популярнішим!!!Всі Тобі дуже вдячні!!!!!