Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Веселий кулінарний вернісаж, Коко Шанель запрошує на свою веселу кухню
ІНЕСА
4 лютого 2010 17:25
Повідомлення #131


Файна господиня
  • 51

Репутація: 184
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 731
Реєстрація: 14.10.2009

ICQ:--

Бали: 453
Коко Шанель,
Печиво просто супер!!!!А ті тріщинки то дуже прикольно .Цікаво дивиться laughing tongue
Перейти на початок сторінки
Olenochka
4 лютого 2010 17:35
Повідомлення #132


Файна господиня
  • 51

Репутація: 278
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1196
Реєстрація: 16.10.2009

ICQ:--

Бали: 771
Коко Шанель
а їсти, смакуючи, з міцною п"янкою кавою по - віденськи...за приємною розмовою...отак..кокетливо....відвівши мізинчика... smile

таке печиво тільки так і треба їсти ні не їсти feel а смакувати
Перейти на початок сторінки
Софія06
4 лютого 2010 18:44
Повідомлення #133


Файна господиня
  • 51

Репутація: 315
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 610
Реєстрація: 10.10.2009

ICQ:--

Бали: 570
Коко Шанель
Іванко, я думаю, чим довше ти будеш її варити на водяній бані, тим більше вона буде "вареною"...і набуватиме коричневого кольору...та так як фабрична - не загусне, на жаль.

Я таку ж робила, правда переварила трохи і вона була, майже, як варена згущонка
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
4 лютого 2010 21:29
Повідомлення #134


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Наталь, печенько привабливе і смачне! Так би й потягнула його!
wink wink laughing laughing tongue tongue
Перейти на початок сторінки
котяра
4 лютого 2010 20:51
Повідомлення #135


Файна господиня
  • 51

Репутація: 38
Група: BANNED
Повідомлень: 348
Реєстрація: 30.09.2009

ICQ:--

Бали: 206
Коко Шанель,Гарненьке печиво.
Перейти на початок сторінки
sunnygirl
4 лютого 2010 21:52
Повідомлення #136


Файна господиня
  • 51

Репутація: 103
Група: Відвідувачі
Повідомлень: 908
Реєстрація: 27.04.2009

ICQ:--

Бали: 1551
печиво прекрасне.
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
5 лютого 2010 20:10
Повідомлення #137


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Це страва із розряду "фаст -фуду" :lol:...Виручає, коли немає часу, біжиш додому з роботи , з нальоту купуєш стандартний набір з хліба ,сиру, і що-небудь м"ясне ...і стоячи в черзі в супері раптом згадуєш, що твої домашні, ніби, закидали вчора щось про піцу.... :lol: а втомилась, як собака...думка про тісто навіває тугу... :lol: Звичайно, мама мене вчила, " ..що в доброї господині повинен бути приготований борщ у холодильнику і піца в морозильнику...і те-те-те..." :lol: " І компот на балконі"...зазвичай додаю я...Але...не завжди встигаєш те все зробити...І тоді виручає отаке:


Фальшива піца





Роблю все на око :smile: . В рівних пропорціях дрібненько ріжу цибулю,( чим дрібніше, тим краще) сиру жирненьку підчеревину( на крайній випадок можна просто сало),сьогодні в мене була копчена грудинка і сало, солю, перчу, вбиваю сире яйце..Маса не повинна бути ані рідкою, ані занадто густою... Батон ріжемо не дуже тонко. Намащуємо густим кетчупом (трохи) а можна потім його налити на готову "піцу".. Накладаємо наш "фарш"..і швиденько перекидаємо на сковорідку "мордою обличчя" :lol: вниз...тобто начинкою..А на пательні вже шкварчить трохи олії...зовсім небагато, бо ж сало буде топитись... Даємо підсмажитись, потім лопаткою акуратно перевертаємо і підсмажуємо чистий бік. Зверху тремо сир, кладемо зелень. Все! Дуже смакує гарячим... :smile:
Ось так вони виглядають без сиру:

Веселий кулінарний вернісаж


Рецепт, між іншим, від моєї любої свекрухи, яку я по-справжньому, щиро люблю :smile:

Повідомлення відредагував Натонька - 21 вересня 2013 11:40
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
5 лютого 2010 20:35
Повідомлення #138


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Послав сьогодні Бог нам...ні, не шматочок сиру, як відомій вороні... lol а шматочок лосося... В пошуках якогось цікавого нестандартного рецепта( на жаль, риба червона щодня не буває на столі lol ) надибала ось такий:

Закуска із лосося по-канадськи


600гр лосося
сік половини лимона
1 картоплина
1 маринований огірок
100гр майонезу
100гр сметани
перець,
зелень за смаком

Стейки помити, почистити, обсушити серветками, полити соком лимона і поставити в холод годинки на дві. Посолити, чуть змастити олією, загорнути в фольгу і запекти. Охолодити, не виймаючи із фольги. Охолоджену варену картоплину і огірок дрібненько нарізати, змішати із майонезом і сметаною, перцем, зеленню, полити рибу. Ця закуска смакує холодною!



Рецепт із книги Ельміри Меджитової " Смак домашньої кухні"

Мої коментарі: напевно..червона риба взагалі не потребує ніяких "прибамбасів" вона, так би мовити..самодостатня... lol Та було смачно. Нагадало чомусь олів"є lol
Перейти на початок сторінки
marinka
5 лютого 2010 20:48
Повідомлення #139


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Фальшива піца і те, що Бог послав, дуже апетитне! Ой як смачно! А он те, що рибка, червоненьке, просто отпад. Вечеря суперрр!
Перейти на початок сторінки
Маруся
5 лютого 2010 21:05
Повідомлення #140


Файна господиня
  • 51

Репутація: 351
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 995
Реєстрація: 11.12.2009

ICQ:--

Бали: 618
Коко Шанель, такий соус до риби мої дівчата і мама дуже люблять. Вони його не тільки до риби беруть. Рибка дуже гарна. wink laughing
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




2 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 2)
Користувачів: 0

  Зараз: 23 квітня 2024 20:50

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 32
Гостей: 19
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100