Рецепти
 
Ми на FaceBook | Ми в Pinterest |
 
логін :
пароль :
Реєстрація на сайті
Нагадати пароль?
 
Рецепти
 


Відповісти
 Веселий кулінарний вернісаж, Коко Шанель запрошує на свою веселу кухню
Коко Шанель
1 лютого 2010 22:05
Повідомлення #101


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
marinka
Ми всі у гості на аромати!

Урааа!!!!Ласкаво просимо!!!!

Іринка
Коко Шанель,в тебе завжди дуже смачні,оригінальні та одночасно і прості рецепти.Я вже три дні підряд печу твій яблучний пиріг,мої домашні в захваті! winked Спасибі! laughing

Я рада, що сподобалось....Смачненького!!

lyudmula
Треба і собі спобувати

Обов"язково спробуй! мої роздерли її, бідну, ще гарячою... lol

gutka
І тобі, Катю дякую, що завітала!

Славочка
Пасують один до одного-борщик і фокачча.
і правда - пасують...хіба трохи не італійський борщ.. lol Зате наш, український! smile
Перейти на початок сторінки
Volo-shka
2 лютого 2010 07:49
Повідомлення #102


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1950
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1646
Реєстрація: 26.10.2009

ICQ:--

Бали: 2713
Коко Шанель, ой яка фокачча смачнюща!!!
В тебе скільки цікавих ідей на кухні. Рецептик списала. Будем пробувати
Перейти на початок сторінки
котяра
2 лютого 2010 08:40
Повідомлення #103


Файна господиня
  • 51

Репутація: 38
Група: BANNED
Повідомлень: 348
Реєстрація: 30.09.2009

ICQ:--

Бали: 206
Коко Шанель,Гарний рецепт і чудова ідея до борщику.
Перейти на початок сторінки
marinka
2 лютого 2010 14:05
Повідомлення #104


Файна господиня
  • 51

Репутація: 266
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 895
Реєстрація: 7.12.2009

ICQ:--

Бали: 1584
Смачнооо!

Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
2 лютого 2010 16:05
Повідомлення #105


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
marinka - ну....слів не стає....і повітря......під стіл упала від сміху..... lol
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
2 лютого 2010 17:12
Повідомлення #106


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Така в мене сьогодні пахлава чорнявенька... :lol: Думала, що я перша із дріжджовою пахлавою.. :lol: .а ні...вже потім в Уляночки побачила...Ну, буде ще й моя! :smile:

Пахлава бакінська


Дріжджі - свіжих 30 гр.( в мене сухі - 11гр.)
Яйце- 1 шт.
Борошно - десь біля 1 кг.
Масло - 250 гр.
Мед - 2 ст ложки
Горіхи - 1кг ( в мене було значно менше)
Цукор - 1 кг.( і цукру, відповідно, було менше)
Шафран ( в мене була куркума)

Сироп: 1 ст води
0,5 ст . цукру
2ч. л. меду

Перше, що треба зробити - набити горіхів...( мої мучились вчора півночі, поки виконали моє завдання :lol: ) ну, або купити вже лущених ( що значно легше, і береже нерви... :lol: ) і гарненько просмажити їх в духовці...вони тоді значно смачніші... В мене рецепти, в яких вимагається щось потовкти тверде викликають завжди розгубленість...не маю ступки, ані макітри...Але ж згадала про чарівний блендер! Перебила там горіхи до розміру чорної перчинки...Горіхи змішала із цукром ( 1:1).
Потім треба зробити опару: розчинити дріжджі в теплому молоці, туди трохи борошна, трохи цукру... Ось наша опарка зійшла шапочкою...Дати розтоплене масло, яйце, і замісити дуже м"яке, ніжне тісто...Знаєте, як перевіряють м"якість тіста? Треба притулити його до щоки...Якщо відчуття будуть приємними - тісто правильне... :smile: Закрити миску плівкою, дати зійти. Потім перемісити, розділити на 12 частин...Причому одна повинна бути трохи більшою за інші.( цитую рецепт) Розкачувати дуже тонкі коржі , отак: перший корж, на нього кладемо розкатаний другий і аж потім кладемо начинку ( я не знаю, чому так, хитра страва, не нашенська... :lol: та від рецепта не відступаю :lol: ) Далі - начинка - корж, начинка - корж...Скажу чесно - в мене 12 шарів не вийшло, певно, форма була завелика... Наверх - той корж, який ми залишили трохи більшим...так звана "шкоринка". Порізати ромбами, в кожен ромбик вдавити половинку горішка..помазати жовтком із шафраном...і в духовку на 200гр. Через 10 хвилин витягти і залити розтопленим маслом ( розтопити грамів з 50). Пекти до золотистого кольору....Знову витягти, залити сиропом..і вдуховку ще хвилин на 10. Обережно відокремити ромбики , дати вистигнути. В рецепті пропонували кожен ромбик перекинути догори дригом, та я так не робила... :lol:



Ось вона ближче...



Рецепт із сайту " Гуд кук"...Мої враження....Занадто солодко, як на мене ( східні солодощі ...сказано ж..... :smile: )Та моїм сподобалось...я люблю суміш смаків : кисло - солодкий, ще якийсь...а тут - просто солодко...як на мене - горіхово-маковий завиванець значно багатший на смак... :lol:

Повідомлення відредагував Натонька - 21 вересня 2013 11:34
Перейти на початок сторінки
Майя Шутенко
2 лютого 2010 17:22
Повідомлення #107


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1835
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1999
Реєстрація: 27.11.2009

ICQ:--

Бали: 163
Коко Шанель
Пахлава дуже майстерно приготовлена,апетитна і рум"яна!!!
Їі солодкий аромат і смак горішків я відчуваю,навіть через ....монітор!
Браво!!! :winked:

Повідомлення відредагував Майя Шутенко - 13 серпня 2011 15:41
Перейти на початок сторінки
Коко Шанель
2 лютого 2010 18:00
Повідомлення #108


Файна господиня
  • 51

Репутація: 358
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 724
Реєстрація: 19.09.2009

ICQ:--

Бали: 415
Корисно іноді пірнати в надра морозилки... Знайшла там нині ...половину свиної голови.. давно купленої...( певно, ті, хто це читають, подумали : нічого собі знахідки.. :lol: . ) Та чесно, забула про неї... :lol: Отже:

Сальцисон зі свиної голови


Підготовлену свину голову добре вимочити, залити водою і варити , як холодець, додавши цибулю, моркву, лавровий лист, перець горошком...Якщо голова здасться занадто жирною, можна додати м"яса, субпродуктів...Витягти, м"ясо повинно добре відділятись від кісток...Нарізати дрібними шматочками. Ось, наприклад, так:

Веселий кулінарний вернісаж


Заправити сіллю, перцем, часничком....Можна додати желатину для холодцю і трохи бульйончику...маса буде монолітнішою і краще захолоне....Зазвичай такий виріб формують у свиному шлунку ( ковбик в нас його називають...) та в мене, звісно, його не було.. Отже я взяла скляну каструльку для мікри, вистелила її плівкою, виклала туди суміш...ось так:



Щоб придати, значить, певну форму... Гарненько загорнула плівкою, зверху треба обов"язково добре пригнітити...в мене на такий випадок відпочивають на балконі дві цеглини :lol: ( а випадки всякі бувають.. :lol: )Ну от, коли все добре захололо - ніч стояло - можна споживати...З гірчичкою, хроном, просто суперський закусончик ...та з душевною компанією....ммм.... :lol: Але мінздрав, як відомо, попереджує...так що...не захоплюйтесь... :lol:

Веселий кулінарний вернісаж


Рецепт із моєї пам"яті. :smile:
Мої зауваження: трохи жирнуватий...треба було додати просто м"яса.

Повідомлення відредагував Натонька - 21 вересня 2013 11:37
Перейти на початок сторінки
Natalyadiva
2 лютого 2010 18:37
Повідомлення #109


Файна господиня
  • 51

Репутація: 1287
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 1319
Реєстрація: 24.05.2009

ICQ:--

Бали: 4315
Наталя, вітаю з відкриттям власної кулінарної темки, правда трохи із запізненням!!!!!!!! Бачу в тебе тут дуже смачно!!!! Я приємно вражена!!! Величезного натхнення і море смачних рецептів!!!

Перейти на початок сторінки
gutka
2 лютого 2010 18:58
Повідомлення #110


Досвідчена господиня
  • 68

Репутація: 1408
Група: Vip-кухар
Повідомлень: 4109
Реєстрація: 19.07.2009

ICQ:--

Бали: 7223
Коко Шанель
Мої зауваження: трохи жирнуватий...треба було додати просто м"яса.

та ні, на вигляд саме раз, дуже апетитно, та ще така сервіровочка, перфект, я скажу велику роботу ти зробила - Господиня laughing
Перейти на початок сторінки
Быстрый ответ Відповісти




1 люд. читає(ють) цю тему (гостей: 1)
Користувачів: 0

  Зараз: 25 квітня 2024 11:30

НАВІГАЦІЯ ПО САЙТУ
 
Оголошення
 
Нове на форумі
 
Вершки 33%
  Пише Натонька (14 лютого 2021 14:31)
Гарні книжки для дітей
  Пише ОЛЕСЯ (21 січня 2020 07:14)
Огірочки з кетчупом "Чилі"
  Пише ole4ka (30 січня 2019 23:32)
Миколая
  Пише ОЛЕСЯ (2 грудня 2018 03:47)
Дієтичне харчування
  Пише ОЛЕСЯ (20 листопада 2018 23:04)
Заробіток в інтернеті
  Пише Яруська (12 листопада 2018 20:24)
Сушка для фруктів, овочів
  Пише ole4ka (6 серпня 2018 14:35)
Запитання.
  Пише Натонька (28 червня 2018 22:20)
Східниця
  Пише Чуня (11 травня 2018 16:45)
Поможете голосами?
  Пише galalviv (27 квітня 2018 16:09)
Зараз на сайті
 
Всього на сайті: 34
Гостей: 28
Користувачі: - відсутні
 
 
  © 2009-2023 DreamFood.Ua Всі права дотримано.
   
bigmir)net TOP 100